Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Început de an şcolar la Cugir. Vezi cine a participat la festivităţile de deschidere

Publicat

La Cugir, copiii din clasele pregătitoare, elevii de şcoală şi liceu au revenit în careul de început de an, cu emoţii, bucurie şi speranţă că vor reuşi să obţină rezultate pe măsura aşteptărilor la învăţătură, dar şi că vor avea zile frumoase alături de colegi şi profesori.

Şcoala Gimnazială nr. 4 „Singidava” a dat startul anului şcolar, luni, în prezenţa profesorilor, elevilor, părinţilor şi a bunicilor. Din partea administraţiei locale, a participat viceprimarul Horia Rotche, iar de la IŞJ – inspectorul şcolar Mariana Perianu. Slujba de binecuvântare a fost susţinută de preotul paroh Ioan Andrian Aldea. Directoarea Monalisa Mirela Borza a urat tradiţionalul „Bun Venit” elevilor şi a prezentat noua conducere a instituţiei. Învăţătoarele din clasele pregătitoare şi I au strigat catalogul şi şi-au condus elevii spre sălile repartizate.

La Şcoala Gimnazială Nr. 4 „Singidava” Cugir vor învăţa 800 de elevi, structuraţi în 17 clase de învăţământ primar şi 15 clase de învăţămînt gimnazial, dar şi două clase pregătitoare. La Grădiniţa cu program normal „Prichindel” şi Grădiniţa cu program normal „Voinicel”, ce aparţin administrativ de această şcoală, sunt cuprinşi 25 de copii.

La Colegiul Naţional „David Prodan” din Cugir, festivitatea de deschidere a noului an şcolar a început de la ora 9.00, în prezenţa noii directoare, Lilica Vanţ şi a primarului Adrian Teban, însoţit de consilierul local Rodica Florea şi comisarul Horia Simedru, de la Poliţia Cugir. În anul şcolar care a început vor învăţa în cadrul acestui liceu 400 de elevi structuraţi în 14 clase de liceu şi o clasă de postliceală. Ceremonia a început cu o slujbă slujbă oficiată de preotul paroh Ioan Cîndea şi a continuat cu discursurile conducerii liceului şi al edililor locali.

Sorin GIURCA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax