Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: INCIDENT în Gara Teiuș. Tren de călători verificat de luptători SAS, vineri seara, după un apel la 112

Publicat


Polițiștii din Alba au descins vineri seara în Gara Teiuș pentru a face verificări într-un tren de călători, în urma unui apel la 112. O persoană a sesizat că un călător a coborât cu câteva stații înainte față de destinația de pe bilet, iar acest comportament i s-a părut suspect.

Forțele de poliție, inclusiv luptători SAS, s-au mobilizat și s-au deplasat în Gara Teiuș pentru a verifica situația. Trenul a fost oprit în gară și s-au făcut verificări în compartimentul în care a călătorit bărbatul respectiv. Până la ora 21:20, nu a fost descoperit vreun obiect suspect.

UPDATE: În trenul care a fost oprit în Gara Teiuș, a fost evacuat și controlat un vagon-cușetă. Călătorul suspect nu ar fi avut bilet în acel vagon, însă ar fi fost văzut acolo.

Trenul circula pe ruta București – Viena, iar bărbatul a coborât din tren la Sighișoara, deși avea bilet până la Arad, potrivit informațiilor aflate la dispoziția IPJ Alba.

Acțiunea s-a finalizat în jurul orei 21:40. Nu a fost identificată vreo situație care să pună în pericol siguranța publică. Trenul a fost pus în mișcare pentru a ajunge la destinație. A fost oprit în gară aproximativ 60 de minute.

 


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

URS lovit MORTAL de o mașină pe DN1 Sibiu-Brașov, zona Hula Bradului

Publicat

Un nou accident rutier, în care a fost lovit un urs, s-a petrecut duminică seara. Animalul a murit în urma impactului. Evenimentul rutier a fost semnalat pe DN1 Sibiu – Brașov, la Hula Bradului. Potrivit IPJ Sibiu, traficul rutier s-a desfășurat alternativ, temporar, fiind reluat în jurul orei 22.40. Citește și VIDEO: Urs rănit, păzit […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Numărul deceselor asociate cu utilizarea țigărilor electronice, în creștere. Atenționările specialiștilor

Publicat

S-au înmulțit decesele în urma unei afecţiuni pulmonare asociate cu utilizarea ţigărilor electronice (practică denumită „vaping”).  Centrul pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor din Statele Unite a anunțat că s-a ajuns la 42 de victime. Agenţia americană din domeniul sănătăţii, care a colectat date referitoare la această afecţiune pulmonară în 49 din cele 50 de state […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

REZIDENȚIAT 2019: LISTA posturilor din ALBA, pe specialități, scoase la concurs. Înscrierile continuă până MARȚI

Publicat

medic rezident

Ministerul Sănătăţii organizează în 8 decembrie concurs de intrare în rezidenţiat pe post şi rezidenţiat pe loc în domeniile medicină, medicină dentară şi farmacie. Concursul se desfăşoară în centrele universitare: Bucureşti, Cluj Napoca, Craiova, Iaşi, Târgu Mureş şi Timişoara. Sunt 4.350 de locuri scoase la concurs, număr mai mic faţă de cel de anul trecut. […]

Citește mai departe
Publicitate

ECONOMIE

Regulamentul de funcționare al Pieței volante din Alba Iulia, în consultare publică. Ce obligații au micii producători

Publicat

Primăria Alba Iulia a pus în consultare publică regulamentul de funcționare a Pieței volante Transilvania, deschisă în fiecare vineri, în parcarea fostei policlinici a spitalului, pe Bulevardul Transilvaniei. Piața pune la dispoziție 45 de locuri pentru producătorii agricoli din Alba Iulia și localitățile învecinate din județ care doresc să-și vândă produsele. De la piața volantă […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate