Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO Incident într-o pădure din Alba: Trei bărbați bătuți cu bâtele de mai multe persoane mascate. Ce spun victimele și polițiștii

Publicat

Trei bărbați au fost bătuți, de alte persoane, într-o pădure din Alba. Incidentul s-a petrecut vineri seara ( 9 august) într-o pădure din satul Răcătău, comuna Vințu de Jos. 

În urma incidentului, bărbații bătuți, au suferit mai multe contuzii. Aceștia au declarat reporterilor alba24.ro cum s-au petrecut faptele din punctul lor de vedere. 

De asemenea, reprezentații IPJ Alba au dat detalii despre modul în care s-a petrecut agresiunea. Bărbații au trimis mai multe poze cu urmările agresiunii, cu zona în care au intrat, dar și cu lista de apeluri la 112.

Versiunea bărbaților

Unul dintre bărbații agresați a declarat că a mers alături de doi prieteni în pădurea respectivă pentru a vedea pe unde pot merge cu ATV-urile. Acesta susține că este publică zona în care au intrat.

Cei trei au ajuns în pădurea respectivă cu o mașină. După ce  au ajuns în locație, bărbatul a susținut că în zonă a apărut un Jeep, iar din el au coborât mai multe persoane.

Ar fi vorba despre șapte persoane mascate, susține bărbatul în cauză, persoane care erau înarmate cu bâte. Aceștia i-ar fi fugărit pe cei trei în pădure.

Victimele agresiunii au fugit și s-au ascuns în pădure, timp în care au sunat de mai multe ori la numărul de urgență 112. Ulterior s-au ascuns de persoanele mascate prin pădure, unde au stat în jur de cinci ore.

La un moment dat, cei trei au fost găsiți de urmăritori. Atunci au fost atacați și bătuți cu bâtele. La aproximativ cinci minute au apărut și polițiștii în zonă.

De asemenea, bărbatul care a vorbit cu reporterii alba24.ro a precizat că i-ar fi fost distrusă și mașina. Cei trei au fost la spital și urmează să își scoată certificat medico legal.

Ce spun polițiștii din Alba

Contactați de reporterii alba24.ro, polițiștii au emis un punc de vedere. Aceștia au declarat că în noaptea de 9 spre 10 august, trei bărbați au intrat pe proprietatea unei femei de 66 de ani.

În zonă s-ar fi aflat și nepotul femeii care a avut o interacțiune cu cei trei. Atunci bărbații au fugit înspre pădure. Acolo ar fi fost găsiți de mai mulți localnici, loc în care ar fi fost agresați.

Reprezentații IPJ Alba au declarat că momentan a fost deschis un dosar pentru violare de domiciliu, în urma intrării pe proprietatea femeii.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate