Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Indicatoare rutiere cu numele unor localități scrise greșit, montate de CNAIR pe DN 1, între Aiud și Teiuș

Publicat

Denumirile unor localități aparținătoare de municipiul Aiud a fost trecută greșit pe două indicatoare rutiere de orientare amplasate de CNAIR pe DN 1, în zona localității Țifra.

Reprezentanții Primăriei Aiud au solicitat Companiei Naționale de Adminsitrare a Infrastructurii Rutiere înlocuirea indicatoarelor. 

Pe indicatoarele montate de CNAIR pe DN 1 – E 81, între Aiud și Teiuș, sunt trecute greșit denumirile „Gârbovița de Sus” în loc de „Gârbova de Sus” și „Gârbova” în loc de „Gârbova de Jos”.

„Cu privire la inscripționarea greșită pe indicatoarele de orientare de pe E81 a denumirii satelor aparținătoare Gârbova de Jos și Gârbova de Sus, informăm opinia publică despre faptul că am transmis CNAIR solicitarea de a fi înlocuite corespunzător realității”, au transmis reprezentanții Primăriei Aiud.

foto: Facebook, Primăria Aiud

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax