Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Instabilitatea atmosferică face primele pagube în Alba Iulia: Un copac a fost doborât de vânt pe o mașină

Publicat

Atenționarea de furtuni valabilă în această perioadă în județ a făcut și primele pagube în Alba Iulia. Din cauza vântului puternic, un copac s-a răsturnat, avariind un autovehicul aflat în apropiere.

Incidentul a avut loc pe strada Doinei din municipiu. Autovehiculul este un Opel Corsa înmatriculat în Alba. Proprietarul mașinii nu se afla la fața locului. Din fericire, copacul smuls de vânt nu era unul de mari dimensiuni, astfel că mașina a scăpat cu avarii ușoare.

Reamintim că, începând de marţi dimineață și până miercuri, la ora 18.00, meteorologii au transmis o avertizare de furtuni, descărcări electrice, intensificări ale vântului și chiar vijelie. Primele semne au început să se vadă marţi după-amiază, când oraşul Alba Iulia a fost acoperit de nor de furtună, iar vântul bătea cu putere.

Cetățenii sunt sfătuiți să evite să-și parcheze mașinile în apropiere copacilor, dar și a clădirilor de pe care pot fi zburate bucăți de țiglă și să se deplaseze cu prudență.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax