Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Instrumentele muzicale folosite de Nicu Alifantis în concerte, expuse la Muzeul Naţional al Unirii din Alba Iulia

Publicat

DSC_0689 Instrumentele muzicale folosite de Nicu Alifantis de-a lungul a patru decenii sunt expuse la Muzeul Naţional al Unirii din Alba Iulia. Vernisajul a avut loc miercuri, de la ora 17.00.

Intitulată „Nicu Alifantis. Printre gânduri, vorbe, muzici și instrumente…”, expoziția celebrează patru decenii de activitate muzicală a artistului. Conține o mulțime de instrumente cu coarde, de suflat și de percuție, folosite de-a lungul anilor de către Nicu Alifantis în concertele sale folk, pe scenele din România și străinătate.

Prezent la deschiderea expoziţiei, artistul Nicul Alifantis a mărturisit că nu-i place să vorbească foarte mult despre el, însă îi place să colecţioneze instrumente muzicale astfel că o parte dintre acestea sunt prezentate publicului în cadrul expoziţiei de la muzeul din Alba Iulia.

Expoziția, deschisă între 18 noiembrie și 7 decembrie 2014, este organizată în cadrul Festivalului-Concurs de Muzică Folk „Ziua de Mâine”.

Organizatori: Consiliul Județean Alba, în parteneriat cu Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba, Muzeul Național al Unirii Alba Iulia.

foto: Daniel BLOSS

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax