Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Întâlnire la sediul IPJ Alba a rezerviştilor din judeţ. Au fost analizate rezultatele asociaţiei în anul 2014

Publicat

DSC_0005 La sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba a avut loc miercuri Adunarea Generală a membrilor Asociaţiei Naţionale a Cadrelor Militare în Rezervă şi Retragere din MAI – Filiala Judeţeană Alba.

La întâlnirea anuală, prilejuită de analizarea activităţii Filialei Judeţene Alba a asociaţiei, au participat membri ai asociaţiei, rezervişti ai MAI din structurile de poliţie, jandarmi, ISU şi penitenciare, iar, în calitate de invitaţi, au fost prezenţi prefectul Gheorghe Feneşer şi şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, chestor principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea.

În deschiderea şedinţei ce a fost condusă de preşedintele filialei judeţene, general de brigadă Dumitru Stoica, a fost ţinut un moment de reculegere, în memoria celor 11 membri ai asociaţiei ce au trecut în nefiinţă în anul 2014.

În prezent, Asociaţia Naţională a Cadrelor Militare în Rezervă şi Retragere din MAI – Filiala Judeţeană Alba are 310 membri, cei mai mulţi (268) provenind din structurile de poliţie, iar activităţile organizate de această organizaţie vizează desfășurarea de activităţi cu caracter educativ, cultural, de recreere şi odihnă, de sprijinire a unităţilor Ministerului Afacerilor Interne în activitatea desfășurată de acestea, precum şi de promovare a drepturilor şi intereselor justificate ale membrilor săi.

Din analiza rezultatelor Filialei Judeţene Alba a Asociaţiei Naţionale a Cadrelor Militare în Rezervă şi Retragere din MAI pentru anul 2014, a rezultat că activităţile acesteia au atins obiectivele propuse, iar colaborarea cu instituţiile publice şi cu cele ale Ministerului Afacerilor Interne a fost una foarte bună.

Pentru perioada imediat următoare, filiala şi-a propus să atragă un număr mai mare de membri şi să se implice mai mult în organizarea de evenimente de socializare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax