Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO| Întâlnirea Trabantiștilor: Zeci de mașini colorate și tunate au ajuns în acest weekend în parcarea Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia

Publicat

Parcarea din fața Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia s-a transformat, sâmbătă, într-un autentic „muzeu” al trabantelor. Proprietari din toate colțurile țării și-au adus mașinile pentru a le expune la primul eveniment organizat în acest an de Traby Club România.

Colorate, ”tunate” și aranjate, zeci de mașini Trabant au ajuns, sâmbătă, la Alba Iulia, la Întâlnirea Trabantiștilor. Proprietarii s-au urcat în mașinile lor de suflet și au le-au adus în „Cealaltă Capitală” pentru a le arăta albaiulienilor că o mașină îngrijită poate arăta impecabil indiferent de vechimea ei. Printre „veteranele” parcate la Casa de Cultură a Sindicatelor se află o  mașină fabricată în anul 1972 venită de la Cluj Napoca. La polul opus, cel mai nou trabant de la această întâlnire este un Trabant fabricat în anul 1990 venit din județul Dolj.

„Clubul nostru este reînființat în anul 2009, numără 200 de useri care au trabanturi și facem în fiecare an întâlniri pentru a reînvia spiritul și a ne aduce aminte de această mașină. Pot spune că au fost fabricate peste 3 milioane de exemplare, noi credem că încă mai există în folosință în jur de un milion. Avem participanți din colțuri foarte diverse ale țării, din Galați, Suceava, Timiș, dar și alele. Ca și activități facem mici concursuri printre care cea mai frumoasă mașină sau cea mai bătrână”, a declarat președintele organizației.

Pentru cei care încă nu au reușit să le admire, mașinile vor rămâne în Alba până în duminică.

Vă prezentăm o galerie foto cu mașinile sosite la Întâlnirea Trabantiștilor.

FOTO: Cristina NICOLA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax