Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Nicușor Stanciu, RECREAT în jocul FIFA 19. Cum arată și ”ce poate face” fotbalistul din Alba Iulia

Publicat

stanciu fifa

Primul fotbalist din județul Alba, care a ajuns vreodată personaj în vreo ediție a jocurilor FIFA este Nicușor Stanciu, fost jucător al Unirii. Stanciu a ajuns în atenția dezvoltatorului jocului, grație unui partneriat cu Federația Română de Fotbal.

Graficienii, designerii și programatorii i-au acordat o atenție deosebită, acesta fiind unul dintre cei mai ”buni” jucători, controlabili și cu abilități la superlativ.

“Cu FIFA 19, continuăm parteneriatul cu Federaţia Română de Fotbal, prin intermediul căruia am adus numeroase noutăţi pentru fanii din ţară: trei noi jucători români, precum şi introducerea noului echipament şi a noului blazon ale naţionalei de fotbal a României – toate acestea sunt acum «in the game»”, a declarat Vlad Beu, Supervising Development Director, Electronic Arts România.

EA România este prezentă în ţara noastră din 2006, timp în care a dezvoltat mai multe jocuri recunoscute global, precum FIFA, Need for Speed, UFC şi, începând cu acest an, NHL.

”Echipa multidisciplinară de români care lucrează la dezvoltarea unora dintre cele mai populare serii de jocuri video din lume este compusă din peste 1,500 de oameni, cu expertiză în diverse domenii: producători, ingineri de software, designeri, manageri de proiect, animatori, graficieni, experţi UX, specialişti de testare şi multe altele”, se arată în comunicat.

FIFA 19 aduce multiple funcţionalităţi noi, iar special pentru fanii români, jocul include noul echipament şi noul blazon ale echipei naţionale de fotbal a României, precum şi trei noi fotbalişti români recreaţi în joc – Florin Andone, Răzvan Marin şi Nicolae Stanciu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax