Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Intervenție dificilă a echipajelor SMURD Sebeș, la Râpa Roșie, pentru salvarea unei turiste

Publicat

Echipaje SMURD Sebeș au intervenit sâmbătă după-amiaza pentru acordarea primului ajutor medical unei turiste, în localitatea Sebeș, zona Râpa Roșie. Femeia, din județul Brăila, se simțea rău. Intervenția salvatorilor a fost dificilă, pe teren accidentat.

Potrivit ISU Alba, la sosirea echipajului SMURD, în zona locului solicitării, acesta a constatat faptul că victima se afla la aproximativ 500 de metri distanță de drumul principal, într-o zonă greu accesibilă.

După evaluarea primară a victimei, aceasta prezenta o stare generală alterată, fiind nevoie ca transportul acesteia să fie făcut cu o aleză.

Din cauza drumului greu accesibil și foarte abrupt, a fost solicitat în sprijin și o autospecială cu 4 subofițeri, tot de la Garda de intervenție Sebeș, pentru ca transportul victimei să se poată face în siguranță.

După ce echipajele trimise la locul solicitării au reușit să coboare victima, aceasta a fost predată echipajului SMURD, ulterior fiind transportată la Spitalul Municipal Sebeș.

Femeia se află în afara oricărui pericol.

sursă imagini: ISU Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax