Connect with us
Publicitate

SEBES

FOTO: Intervenție după inundațiile de la Sebeș. Nouă case au fost afectate de ploi

Publicat

În urma ploilor însemnate cantitativ căzute cursul serii, în Municipiul Sebeș au fost inundate 9 case. În cursul nopții de vineri s-a intervenit cu sprijinul echipelor SVSU, SPAP, Apa CttA și Poliția Locală, în următoarele zone: sens giratoriu Turn, Școala Nr. 2 – strada 24 Ianuarie, strada Călărași, zona târgul de fân, strada Cloșca, problemă rezolvată la intersecția străzilor N. Iorga și Cântarului, Lancrăm, strada A. Bena, strada Sava Henția, strada Horea, strada Aviator Olteanu.

Prima intervenție a fost consemnată pe strada Luncii, acolo unde un copac a căzut din cauza furtunii. Echipele de intervenții se află și la această oră pe teren, monitorizând situația, pe raza întregului municipiu.

„Mulțumesc tuturor celor care s-au mobilizat pentru a oferi sprijinul necesar. Vă îndemnăm la calm și rămânem la dispoziția dumneavoastră. Telefon scurt Poliția Locală: 0358919.” a fost mesajul transmis de primarul Dorin Nistor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax