Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO – VIDEO: Intervenție EXTREM de PERICULOASĂ timp de 9 ore a geniștilor de la ISU Alba. Au dezamorsat muniție de război

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILHhpRSww" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Echipa pirotehnică de la ISU Alba a avut marți o intervenție extrem de  periculoasă de asanare si distrugere de muniție în municipiul Arad.

Potrivit ISU Alba, marți, 19 noiembrie, pe malul Mureșului, în imediata vecinatate a unui parc din municipiul Arad, doi minori au găsit 2 tuburi de cartușe.

bomba

Ajunși la fața locului, echipa pirotehnică din cadrul ISU Arad a mai descoperit alte 23 de cartușe de Infanterie și o grenadă de mână defensivă.

genisti, pirotehnisti

Grenada fiind îngropată pe jumătate în pământ și fără cuiul de siguranță a făcut ca intervenția echipelor pirotehnice sa fie extrem de dificilă fiind nevoiți sa folosească un dispozitiv tip GHEARĂ pentru a extrage grenada din pământ, deoarece exista pericolul de a exploda.

pirotehnisti

Dupa aproximativ 9 ore de încărcătură emoțională și fizică, pirotehniștii din cadrul ISU Alba și ISU Arad au extras elementele de muniție, le-au transportat în poligon și apoi le-au distrus, intervenția fiind încununată cu succes.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax