Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Intervenții SPAP Sebeș, ISU, SVSU și Poliția Locală pentru înlăturarea efectelor produse de ploile din ultimele zile (P)

Publicat

Ploile abundente căzute la sfârșitul săptămânii trecute au produs o serie de probleme pe raza municipiului Sebeș și a localităților aparținătoare, precum infiltrarea apei în gospodării, înfundarea șanțurilor și canalelor de evacuare și defectarea rețelelor electrice.

Serviciul Public de Administrarea Patrimoniului Sebeș, în colaborare cu pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sebeș, cu pompierii voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Sebeș și cu echipajele Poliției Locale Sebeș, a intervenit cu utilajele din dotarea municipalității în sprijinul cetățenilor din municipiul Sebeș. Astfel, s-a intervenit la Răhău și la Lancrăm, mai apoi la Sebeș, pe străzile Horea, Plopilor, Avram Iancu, Peneș Curcanul, Cântarului, Drumul Sibiului și Cindrelului.

„Am avut parte de probleme cauzate de forța naturii, am văzut oameni cu chipuri triste privindu-și rânduiala din gospodărie sub ape tulburi… Pe fondul acestor imagini, aș vrea să mulțumesc celor cinci echipaje formate de ISU Sebeș, SVSU Sebeș, Poliția Locală și SPAP care, pe tot parcursul zilei, au acordat sprijin”, a scris primarul Dorin Nistor, pe contul său de pe rețeaua de socializare Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax