Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO VIDEO: Inundații la Șeușa, comuna Ciugud. Apa a trecut peste barajele construite pe vremea comunismului și a năvălit în sat

Publicat

Inundații fără precedent la Șeușa, comuna Ciugud. După ploile din ultimele ore, pârâul aproape secat, care trece prin sat, s-a umflat la un nivel nemaivăzut de foarte mulți ani.

Apa a trecut peste barajele de beton construite în amonte în timpul comunismului și inutile în prezent, iar viitura a ajuns în partea de jos a satului, acolo unde primăria Ciugud are lucrări în plină desfășurare.

Apa a trecut și peste podul de la intrarea în Văleni, iar oamenii nu au mai putut ajunge la biserică sau la stația de autobuz din sat.

De asemenea, apa a intrat în curți și grădini.

În comuna Ciugud, potrivit unor localnici, inundațiile s-au produs pentru că rețeaua de apă pluvială ”nu duce nicăieri”, adică apa nu este redirecționată în bazine sau șanțuri.

Foto: Ionuț Hațegan, Facebook Nicoleta Blaga

VIDEO: Ilie Oargă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax