Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Investiții la ștrandul din Baia de Arieș. Terasa din lemn aflată în zona șezlongurilor, înlocuită cu pavaj

Publicat

Terasa din lemn aflată în zona șezlongurilor, la ștrandul din orașul Baia de Arieș, va fi înlocuită cu pavaj, printr-o investiție de peste 46.000 de lei. Lemnul podinei a început să se deterioreze, fiind schimbat în mai multe locuri pentru a nu prezenta un pericol de accidentare pentru cetățeni. 

Primăria Baia de Arieș a achiziționat marți, 16 iunie, prin intermediul Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP), lucrări de pavare pentru zona ștrandului din oraș. Contractul prevede înlocuirea podinei din lemn aflată în zona șezlongurilor, cu pavaj.

Valoarea achiziției este de 46.417 de lei (aproximativ 9.600 de euro), lucrările fiind contractate de către Alimar Design SRL, din Baia de Arieș.

Reamintim faptul că ștrandul de la Baia de Arieș a fost deschis în urmă cu șase ani, fiind modernizat cu fonduri europene printr-o investiţie de aproape 150.000 de euro. Proiectul „Reabilitare bazin de înot (ştrand) – Baia de Arieş” a cuprins lucrări de reabilitare totală a locaţiei, racordarea la utilităţi, echipamente şi dotări specifice.

Bazinul a fost construit la standarde europene și beneficiază de stație de tratare a apei și panouri solare.

sursa foto: Traian Pandor 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax