Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Ioan Dîrzu a fost reales președinte al PSD Alba. Ioan Rus, preşedinte de onoare. Vezi membrii consiliului de conducere

Publicat

YouTube video
YouTube video

La Conferința Județeană a PSD Alba, cu participarea a 544 de delegați din toate filialele din localitățile județului, s-a stabilit noua conducere a organizației pe următorii ani. Aceasta va avea misiunea să decidă în perioada următoare numirile la vârful instituțiilor deconcentrate și companiilor de stat și să pregătească viitorii candidați pentru alegeri. Actualul președinte al PSD, deputatul Ioan Dîrzu, a candidat pentru un nou mandat, fără a avea concurenţă. Astfel, a câştigat funcţia de conducere, cu unanimitate de voturi.

În cadrul conferinței s-au ales președintele, vicepreședinții, consiliul și membrii consiliului de conducere al organizației județene, membrii comisiei de arbitraj, secretarul executiv și trezorierul organizației. De asemenea, participanții au desemnat și delegații care vor reprezenta PSD Alba la Congresul Național al partidului. La lucrări a fost prezentă, din partea conducerii PSD, fostul ministru al Educației, Ecaterina Andronescu, care, duminică, a împlinit 65 de ani. Delegații i-au cântat ”La mulți ani” și i-au oferit flori.

PNL, partenerul de coaliție al PSD, a fost reprezentat la Conferință de deputatul Călin Potor. În deschidere au luat cuvântul vicepreședintele Dorin Sandea- șeful Inspectoratului Școlar Alba și unul dintre seniorii partidului – care a prezentat delegaților raportul de activitate al organizației PSD Alba. Au mai luat cuvântul Călin Potor și Maria Lazăr, șefa organizației de femei a PSD.

Cel mai aplaudat participant la forum a fost avocatul Ioan Rus – fostul președinte al PSD Alba. La prezidiul Conferinței a fost invitat și cel mai important reprezentant al aripii tinere din organizație, președintele PSD Alba Iulia, avocatul Ovidiu Jidveian.

Ioan Dîrzu, actualul președinte a fost anunțat ca singurul candidat la funcția de președinte. La anunțarea candidaturii acestuia, toată sala a scandat ”Dîrzu, președinte!”, fluturând bannere și îmbrăcați cu tricouri pe care au scris ”Echipa deputatului  Ioan Dîrzu”.

Ioan Dîrzu a câştigat un nou mandat la funcţia de preşedinte PSD Alba, iar în Consiliul judeţean al PSD au fost aleşi 156 de membri.

Ecaterina Andronescu l-a nominalizat pe avocatul Ioan Rus pentru titulatura de preşedinte de onoare al organizaţiei judeţene. Acesta a fost ales pentru această funcţie, în unanimitate.

Ioan Florea a fost desemnat prim-vicepreşedinte, iar Vasile Mutu, primarul comunei Cut, a fost ales trezorier. Dorin Sandea este noul secretar executiv al partidului.

Membrii Biroului Permanent al PSD Alba:

Ioan Dîrzu – preşedinte

Ioan Rus – preşedinte de onoare

Ioan Florea – prim-vicepreşedinte

Dorin Gheorghe Sandea – secretar executiv

Vasile Mutu – trezorier

Vicepreşedinţi: Ovidiu Viorel Jidveian, Victor Negrescu, Bogdan Medrea, Horaţiu Clepan, Mariana Rîşteiu, Vasile Crişan, Radu Coclici, Matei Radu Todoran, Nicolae Sîntimbrean, Liviu Octavian Rusu, Liliana Tomoiagp, Romi Dragosin, Nicolae Simina, Mihail Trifa, Mircea Trifan, Mirel Hălălai, Nicolae Puşcă, Radu Marcel Tuhuţ, Cornel Napău, Ioan Paşca, Virgil Nicolae Nariţa, Traian Ştefan Popa, Florin Nistor, Marcela Dărămuş (preşedinte OFSD), Gheorghe Damian (preşedinte Liga Aleşilor Locali), Eugen Popa (preşedinte OPSD).

Vezi aici pe previziuni a făcut Alba24 cu o zi înainte de Conferința Județeană

YouTube video
YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Crestinul

    duminică, 07.04.2013 at 14:33

    Duminica la ora 11 acesti romani care conduc (prost) Romania trebuiau sa fie in Biserica la Sfanta Liturghie. La 300 m de Catedrala Ortodoxa ei vanau functii in timpul Sfintei Liturghii. Un om , sau niste oameni care stau cu spstele la Hristos , nu pot face lucruri bune. O gramada de oameni care lauda, lingusesc sefi pentru o functie de directoras, nu au gasit de cuviinta sa se impartaseasca cu scumpul Trup si Sange al Domnului si Mantuitorului nostri Isus Hristos, ci sa aplaude la Casa de Cultura. Parca nu puteau programa sedinta lor la ora 13 sau 14. Domnilor ATEI, aveti o mare problema ! Cei care realizeaxa construcii politice fara de Dumnezeu, fac de fapt castele de nisip. Partidul vostru are fundatia pe nisipu miscator , nu pe stanca . ADU-TI AMINTE DE ZIUA DOMNULUI (DUMINICA) SI O CINSTESTE PE EA ! spune una dintre cele 10 porunci dumnezeiesti . Cum o cinstim ? Participand Duminica, la Sfanta Liturghie ! Nu la sedinte de partid, ca pe vremea comunismului.

    • St. Ti.

      luni, 08.04.2013 at 12:44

      Nea Crestine, nu toata lumea impartaseste ideile tale. Cei care au fost in sala chiar au stat cu fata la Hristos (orienteaza-te si tu d.p.v.geografic) Asa ca ce scri tu acolo tine de indoctrinare si te mai dai si mare Constructor (apropo de fundatie). Ti-ai pierdut vremea scriind baliverne ! Mai cugeta.

  2. Pingback: ASTĂZI: Conferință Județeană a PSD Alba. Se alege noua conducere a organizației. Vezi cine este favoritul la funcția de președinte | Alba24

  3. bono

    marți, 09.04.2013 at 08:21

    „… cu unanimitate de voturi”: hmmm asta-mi aduce aminte de ceva … de alte steaguri rosii … oare Darzu a facut lucruri exceptionale in ultimii ani astfel incat nu s-a gasit nimeni care sa concureze cu el? sau e doar mentalitatea unui partid care-si are radacinile in perioada de care tot incercam sa ne indepartam? Iliescu oare ce punct de vedere a avut?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax