Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Ionuț Zincă și Tamas Bogya de la CS Unirea Alba Iulia, locul 1 la Campionatul Național Echipe Elită la Orientare

Publicat

Ionuț Zincă și Tamas Bogya de la CS Unirea au ocupat prima treaptă a podiumului la Campionatul Național Echipe Elită la Orientare, ce s-a desfășurat în perioada 21-23 august, într-o zonă de pădure din Maramureș.

Echipa CS Unirea Alba Iulia a fost desemnată campioană națională după cumularea timpilor obținuți de cei doi sportivi la cele două etape ale competiției: medie distanță și lungă distanță.

Ionuț Zincă a dominat categoric campionatul, clasându-se pe primul loc la ambele etape, cu toate că a resimțit dureri mari la genunchiul drept. Tamas Bogya a obținut rezultate individuale bune, ocupând a treia treaptă a podiumului.

După cumularea timpilor, echipa CS Unirea Alba Iulia a avut un avans considerabil, de aproximativ 20 de minute, față de a doua clasată, ca urmare a rezultatelor extraordinare obținute de Ionuț Zincă. Acesta demonstrează, încă o dată, că este ”regele” orientării din România, transmit reprezentanții clubului sportiv.

Cele două etape ale Campionatului Național Echipe Elită, desfășurate vineri și duminică, au fost asimilate și ca etape ale Cupei României, fiind astfel câștigate de către Ionuț Zincă.

Ionuț Zincă a obținut, practic, o dublă victorie, prin timpii obținuți la aceleași etape, clasându-se pe primul loc la individual, la Cupa României, și urcând echipa sa la proba pe echipe, în clasamentul general, la Campionatul Național.

De asemenea, sportivul a câștigat sâmbătă și etapa I-a de Campionat Național de Sprint-Urban. Orientariștii au fost însoțiți de instructorul sportiv, Marius Anghel.

”Sunt rezultate extraordinare obținute într-o perioadă în care sportul județean are nevoie de ele. Echipa de la Orientare confirmă, prin aceste medalii, nu doar forma foarte bună pe care o are, ci și că munca, seriozitatea și talentul nu rămân nerăsplătite” – Corneliu Mureșan, director CS Unirea Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax