Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO IPJ Alba: 93 de persoane sancționate pentru nerespectarea măsurilor din starea de alertă. Acțiuni în Cugir și Blaj

Publicat

În ultimele 24 de ore, 93 de persoane au fost sancționate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv a celor din perioada stării de alertă, transmite Poliția Alba.

Inspectoratul de Poliție Județean Alba a continuat activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr 55 din 2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Sub coordonarea Instituției Prefectului, au continuat, în sistem integrat, acțiunile de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în scopul prevenirii răspândirii virusului Covid 19.

Potrivit IPJ Alba, în ultimele 24 de ore, la activitățile desfășurate au participat 161 de polițiști și polițiști locali, alături de jandarmi și lucrători din alte instituții cu atribuții în domeniul verificări modului de respectare a normelor de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

Au fost controlate 81 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate, 57 de mijloace de transport, din care 30 de mijloace de transport în comun și au fost legitimate 1.668 de persoane. De asemenea, au fost verificate 72 de  obiective de interes precum restaurante, fast food-uri,  hoteluri, pensiuni, cabane și alte spații de cazare.

Echipele de control au depistat și sancționat 93 de persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală și 9 care nu au respectat restricțiile de deplasare.

Între orele 10.00 – 13,00 și 15.00 – 20.00, în Cugir, a fost organizată o acțiune cu efective suplimentare la care au participat polițiști, polițiști locali, jandarmi, lucrători DSP și DSVSA.

Au fost verificate 4 societăți comerciale și 27 de mijloace de transport și au fost legitimate 73 de persoane. Cu ocazia acțiunii au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale, din care 11 pentru nerespectarea regulilor de protecție sanitară.

În municipiul Blaj, polițiștii au legitimat 195 de persoane și au aplicat 19 sancțiuni pentru nerespectarea regulilor de protecție sanitară.

”Recomandăm tuturor cetățenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte mască și să nu se expună la riscuri. Acțiunile de control vor continua”, atenționează IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax