Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

FOTO IPJ Alba: Lecții pentru siguranța copiilor și exerciții demonstrative cu câini-polițiști la tabăra de la Cetea

Publicat

Copiii care se află în tabără la Cetea au primit recent vizita poliţiştilor Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii și a specialiştilor de la Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Alba Iulia, precum și a polițiștilor Serviciului de Ordine Publică.  

Potrivit IPJ Alba, au fost dezbătute teme privind prevenirea violenţei, a furturilor și accidentelor rutiere, iar specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Alba Iulia le-au prezentat consecințele devastatoare ale consumului de droguri.

De la întâlnire nu au lipsit Cex și Asada, doi ciobănești germani folosiți în activitatea de patrulare, care, împreună cu conducătorii lor, au făcut mici exerciții demonstrative, spre deliciul copiilor care i-au răsplătit cu aplauze și mângâieri.

Până la sfârșitul vacanței de vară, poliţiştii vor continua să desfăşoare activităţi de informare şi în alte locuri de agrement sau de petrecere a timpului liber din judeţ.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax