Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO IPJ Alba: Nu au fost înregistrate infracţiuni grave sau accidente cu victime, la sărbătoarea Târgul de Fete de pe Muntele Găina, din weekend

Publicat

IMG_5083 Reprezentanţii IPJ Alba, transmit că poliţiştii au acţionat alături de celelalte forţe de ordine pentru asigurarea siguranţei publice la sărbătoarea tradiţională „Târgul de Fete de pe Muntele Găina”, astfel încât nu au fost înregistrate evenimente negative, infracțiuni grave sau stări conflictuale şi nici accidente rutiere soldate cu victime omeneşti.

În perioada 18-19 iulie 2015, pe durata manifestărilor prilejuite de Sărbătoarea tradiţională „Târgul de fete de pe Muntele Găina”, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a asigurat un dispozitiv de ordine publică format din 150 de poliţişti (de la structurile de ordine publică, poliţie rutieră, arme, explozivi şi substanţe periculoase, investigaţii criminale, criminalistic şi investigarea fraudelor), care alături de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba şi lucrători din cadrul Inspectoratului Pentru Situaţii de Urgenţă Alba au acţionat, potrivit competenţelor, pentru asigurarea unui climat optim de ordine şi siguranţă publică.

Pe perioada sărbătorii, nu au fost înregistrate evenimente negative, nu au fost comise infracţiuni grave şi nu au fost înregistrate stări conflictuale.

S-a asigurat dirijarea traficului rutier, poliţiştii acţionând în mai multe posturi fixe, atât în comuna Avram Iancu cât şi pe traseele de urcare şi coborâre de pe munte, iar conducătorii auto au fost sprijiniţi pentru a ajunge în siguranţă în locurile de destinaţie.

Totodată s-a acţionat pentru prevenirea accidentelor rutiere atât pe DN 74 şi DN75, cele două drumuri naţionale care duc la Avram Iancu, cât şi pe drumurile judeţene din zonă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax