Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ISU Alba a câștigat Turneul de minifotbal „Old Boys 40+ – Cupa Asociației Sportive a Pompierilor din România”

Publicat

Lotul reprezentativ al ISU Alba a câștigat Turneul de minifotbal „Old Boys 40+ – Cupa Asociației Sportive a Pompierilor din România”. Echipa pompierilor din Alba a obținut titlul de campioana națională a pompierilor la minifotbal, la categoria „peste 40 de ani”.

Cele mai bune echipe „Old Boys” din cadrul Inspectoratelor pentru Situații de Urgență din țară s-au întâlnit la Galați în perioada 2-4 octombrie 2019 pentru a-și disputa Cupa României.

Campionatul de minifotbal al pompierilor se organizează anual, iar obiectivele principale ale competiției sportive sunt: dezvoltarea aptitudinilor fizice ale militarilor, dezvoltarea spiritului de echipa și promovarea unui mod sănătos de viață!

„Felicităm cadrele participante ISU Alba pentru pregătirea sportivă de care dau dovadă în întrecerile naționale!”, au transmis reprezentanții ISU Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax