Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Jandarmii albaiulieni în vizită la Grădinița “Dumbrava Minunată” în săptămâna „Școala Altfel”

Publicat

Preț de aproape două ore, jandarmii albaiulieni au fost alături de preșcolarilor și cadrelor didactice de la Grădinița “Dumbrava Minunată” din Alba Iulia în cadrul programului național Școala Altfel “Să știu mai multe, să fiu mai bun”. Evenimentul s-a desfășurat miercuri. 

Pentru început, jandarmi din cadrul Detașamentului I Jandarmi Mobil le-au explicat celor aproximativ 200 de copii pe înțelesul lor, rolul și atribuțiile Jandarmeriei Române în asigurarea unui climat de ordine și liniște publică, după care a fost prezentat un material video despre exercițiile și misiunile specifice jandarmilor.

În cea de-a doua parte le-au fost prezentate copiilor o parte din materialele și tehnica de intervenție specifice jandarmilor, după care cei mici nu s-au lăsat pâna nu au probat toți echipamentele specifice precum și autospeciala de intervenție a jandarmilor.

La sfârșitul activităților desfășurate copiii s-au arătat deosebit de încântați de ce au văzut și au promis că vor deveni jandarmi când vor crește mari iar cadrele didactice au transmis mulțumiri și aprecieri jandarmilor albaiulieni pentru activitatea desfășurată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax