Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Jandarmii din Alba, alături de copii, de 1 Iunie. Le-au prezentat tehnica de intervenţie, în Parcul Avram Iancu din Blaj

Publicat

DSCN8340 Timp de aproape patru ore, joi, jandarmii din Alba au sărbătorit Ziua Internațională a Copilului, în Parcul Avram Iancu din municipiul Blaj. Au organizat standuri expoziționale cu tehnica și materialele aflate în dotarea jandarmeriei, precum și cu autospecialele de intervenție ale acestora.

Copii au fost încântați și entuziasmați, dorind toți să încerce materialele de intervenție folosite de jandarmi și binențeles să pornească sistemele acustico-luminoase aflate pe autospecialele acestora.

Pe toată perioada evenimentului, jandarmii albaiulieni au distribuit materiale informative cu rolul și atribuțiile jandarmeriei și au purtat discuții cu cei mici pentru a le dezvolta simțul civic și pentru a preveni diverse fapte antisociale.

Copiii au fost foarte bucuroși de ziua petrecută alături de jandarmi și au promis că atunci când vor mai crește se vor face jandarmi.

Jandarmii albaiulieni le urează tuturor copiilor o copilărie cât mai frumoasă, plină de zâmbete și lipsită de griji!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax