Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Jandarmii din Alba au donat sânge. Criză acută la nivelul întregii țări

Publicat

Mai mulți jandarmi din cadrul Jandarmeriei Alba au răspuns joi, 24 august, apelului Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au participat la o acțiune de donare de sânge. 

„Având în vedere criza cronică de sânge cu care se confruntă țara și nenumăratele apeluri venite din partea specialiștilor pentru a crește numărul donatorilor, joi, 24 august, câțiva colegi din cadrul Jandarmeriei Alba au donat sânge.

În această perioadă în care numărul donatorilor de sânge scade, misiunea pentru apărarea și susținerea vieții, devine o prioritate!

Între Jandarmeria Alba și Centrul de Transfuzii Sanguine Alba există un parteneriat solid, dovadă fiind nenumăratele campanii de donare de sânge, în care mulți dintre colegii noștri sunt donatori fideli”, se arată în mesajul transmis de Jandarmeria Alba.

România se confruntă cu o criză de sânge severă, iar medicii și asistentele Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au făcut mai multe apeluri pe parcursul acestei săptămâni pentru ca oamenii să vină la donat.

Reprezentații centrului atrag atenția că dacă nu vor veni oameni la donat ar putea ajunge în situația de a nu mai putea asigura nici urgențele.

Programul este de luni până vineri între orele 7:30 și 13:00. Telefon: 0258834050.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax