Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Jandarmii din Alba au oferit cadouri de Paşte copiilor din Centrul de plasament „Sf. Ghelasie” din Stremț

Publicat

Anul acesta Iepurașul a venit mai devreme la copiii din cadrul Centrului de plasament de tip familial “Sf. Ghelasie” din localitatea Stremț.

În cursul zilei de joi, 13 aprilie, cei 11 copii din cadrul Centrului de plasament de tip familial <Sf. Ghelasie> din localitatea Stremț au primit din partea Jandarmeriei Alba produse alimentare necesare meselor de sărbători, fructe, dulciuri şi articole de încălțăminte necesare sezonului cald.

„Prin acest gest am dorit să fim alături de cei pentru care viața este mai grea. În acest sens ne-am mobilizat și alături de colegi am cumpărat cele necesare sărbătorilor pascale, pentru copiii ocrotiți în cadrul Centrului de plasament de tip familial <Sf. Ghelasie> din localitatea Stremț, după îndemnul: credința fără fapte este moartă”, a declarat Insp. șef Tudor-Gheorghe Pașca.

„Le mulțumim tuturor colegilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba , care prin gestul lor au făcut posibilă îndeplinirea acestei nobile <misiuni>”, au mai transmis reprezentanții Jandarmeriei Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax