Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Jandarmii din Alba, campanie umanitară pentru o familie greu încercată din Berghin

Publicat

Pe 17 octombrie, de Ziua internaţională pentru eradicarea sărăciei, Jandarmeria Alba a continuat acțiunile umanitare. Jandarmii au demarat o a doua campanie umanitară pentru o familie greu încercată din Berghin.

„Pentru că nu putem fi indiferenți la oamenii care suferă și care au nevoie de ajutor, la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Avram Iancu Alba, am demarat o a doua campanie umanitară pentru o familie greu încercată din localitatea Berghin.

Am vizitat această familie prima dată chiar înainte de Paști, când am venit în sprijinul lor cu bani pentru a începe construcția unei case noi în care să poată locui, având în vedere că locuința veche este în stare avansată de degradare, iar situația financiară a familiei este precară.

Astăzi, 17 octombrie, am pășit din nou în curtea lor, cu dulciuri pentru copilași și banii strânși din generozitatea colegilor. Ne-am bucurat să vedem că lucrurile au avansat și că în scurt timp există șanse mari să se mute în noua locuință.

Prin gestul nostru dorim să contribuim la efortul acestei familii greu încercate de a-și construi o casă nouă în care să aibă parte de confort și posibilitatea unui viitor mai bun”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Alba.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate