Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Jandarmii din Alba continuă activitățile de prevenire în școli. Acțiuni de informare a elevilor, la Sebeș și Cugir

Publicat

În cursul acestei săptămâni, mai mulți elevi din orașele Sebeș și Cugir au primit vizita jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba, care au desfășurat activități preventiv-educative pe linia faptelor antisociale.

Elevilor le-au fost prezentate principalele infracțiuni sau acte antisociale săvârșite de către copii, consecințele legale, sociale și morale ale acestor fapte, cât și  combaterea fenomenului de bullying în rândul elevilor.

De asemenea, elevii au fost informați cu privire la acțiunile pe care jandarmii le desfășoară și li s-au adus la cunoștință implicațiile pe care faptele antisociale le-ar putea avea asupra viitorului lor.

„Le mulțumim cadrelor didactice pentru colaborare, iar copiilor le suntem recunoscători pentru atenția și interesul manifestate. Aceste activități vor continua și la alte școli din județul Alba și au ca scop informarea elevilor și prevenirea actelor antisociale”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Alba.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax