Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Jandarmii montani au împărțit turiștilor măști de protecție și avertismente la Arieșeni

Publicat

Aproape 2000 de turiști au fost prezenți pe pârtia de la Arieșeni, la sfârșitul săptămânii trecute. La datorie s-au aflat și  jandarmii montani, care au împărțit măști de protecție și au aplicat 52 de avertismente turiștilor.

Potrivit Jandarmeriei Alba, turiștii care nu au avut mască de protecție asupra lor au primit una de la jandarmi și totodată au primit recomandarea ca aceasta să fie purtată permanent și să își acopere nasul și gura.

„Din cei aproape 2000 de turiști din câți au fost prezenți în stațiunea Arieșeni din județul Alba, au fost legitimați aproape un sfert și s-au aplicat 52 de avertismente scrise la Legea 55/2020 și alte 50 de persoane au fost avertizate verbal. Nici societățile comerciale nu au fost exceptate, jandarmii verificând un număr de 34 de societăți comerciale.

Pentru a evita creșterea numărului de infectări și a îmbolnăvirilor, facem apel la cetățeni să respecte cu strictețe prevederile legale incidente și să semnaleze cazurile de încălcare a normelor de protecție sanitară fie direct echipajelor de jandarmerie, fie prin apel la TelVerde 0800 800 165”, au declarat reprezentanții Postului de jandarmi montan Arieșeni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax