Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Judecătorul Gheorghe Liviu Odagiu a preluat funcţia de preşedinte al Curţii de Apel Alba Iulia

Publicat

Liviu Odagiu

Judecătorul Gheorghe Liviu Odagiu a fost delegat de către Consiliul Superior al Magistraturii, începând cu data de 20 aprilie, în funcţia de preşedinte al Curţii de Apel Alba Iulia. Reamintim că postul a rămas vacant după ce fostul preşedinte, Alexandra Iuliana Paştiu, a promovat în funcţia de judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Gheorghe Liviu Odagiu este delegat preşedinte al instanţei albaiuliene, până la ocuparea funcţiei prin concurs sau examen.

Gheorghe-Liviu Odagiu are 43 de ani şi este judecător din 1 septembrie 2000. A deţinut funcţia de judecător la Judecătoria Sibiu în perioada septembrie 2000 – august 2006, apoi judecător cu grad de tribunal în cadrul Judecătoriei Sibiu până în luna mai 2013, ulterior judecător la Curtea de Apel Alba Iulia, Secţia Penală în perioada mai 2013- decembrie 2016 şi preşedinte al Secţiei Penale din cadrul Curţii de Apel Alba Iulia, până în prezent.

Postul de preşedinte al Curţii de Apel Alba Iulia a devenit vacant după ce judecător Alexandra Iuliana Paştiu a promovat în funcţia de judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Secţia Penală, în urma concursului desfăşurat în perioada 30 august 2017-14 martie 2018. Alexandra Iuliana Paştiu a deţinut funcţia de preşedinte al Curţii de Apel Alba Iulia în perioada ianuarie 2014 – 14 aprilie 2018.

Din 15 aprilie a devenit vacant şi unul din cele două posturi de vicepreşedinte al Curţii de Apel Alba Iulia prin promovarea la Înalta Curtea de Casaţie şi Justiţie, Secţia Penală, prin concurs, a judecătorului Andrei Claudiu Rus, care deţinea funcţia din ianuarie 2018.

Gheorghe-Liviu Odagiu va face echipă la conducerea Curţii de Apel Alba Iulia cu judecătorul Aurelian Gheorghe Mocan, care deţine funcţia de vicepreşedinte din data de 15 iulie 2014, fiind la al doilea mandat în această funcţie în urma concursului promovat în 2017.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. seby

    vineri, 20.04.2018 at 16:28

    Felicitari

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax