Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Judeţul Alba, la Târgul de Turism al României. Vizitatorii, interesaţi de ofertele pentru sezonul de iarnă şi fotografii în costumul lui Mihai Viteazul

Publicat

DSC_1085 Ofertele turistice pentru sezonul de iarnă şi standul de promovare a 100 de ani de la Marea Unire din 1918 au fost puncte de atracţie pentru vizitatori, în cadrul promovării judeţului Alba la ediția de toamnă (XXXIV) a Târgului de Turism al României (TTR), desfășurat la Centrul Expozițional Rompexpo din București, în perioada 12-15 noiembrie. Târgul e considerat a fi cel mai important eveniment dedicat turismului din România, reunind atât profesioniști din domeniu, cât și publicul interesat de călătorii, vacanțe și programe de recreere.

În ceea ce privește județul Alba, acesta a fost reprezentat prin intermediul a două standuri expoziționale. Unul a fost standul de promovare a județului Alba, în care au expus centrele de informare turistică din Albac, Câmpeni, Șugag, Zlatna, precum și Serviciul Turism al Consiliului Județean Alba. În acest mod, toate regiunile turistice ale județului Alba au putut fi reprezentate integral prin materialele de promovare expuse (pliante, broșuri, flyere, fotografii, filme).

 

DSC_1045 Nu departe de standul promovare a județului s-a aflat standul de promovare a 100 de ani de la Marea Unire din 1918, de la Alba Iulia, având la bază conceptul „100 de ani de România, 1918-2018”. Standul a fost centrat pe oferta Muzeului Național al Unirii Alba Iulia, materializată prin prezența personajelor istorice, a straielor lui Mihai Viteazu (reconstituire) și a mandatelor pe care le-au primit cei 1.228 de delegați pentru participarea la Marea Unire din 1918 (reconstituire). Standul a avut, pe de altă parte, un spațiu amenajat pentru fotografie, dedicat vizitatorilor care doreau să se fotografieze cu costumul lui Mihai Viteazu sau cu personajele istorice. Pozele lor au fost, ulterior, postate zilnic pe pagina de Facebook „Turism Alba”.

Cel mai important aspect al participării Consiliului Județean Alba a fost contactul cu vizitatorii târgului, care s-au arătat foarte interesați de oferta turistică a județului Alba pentru sezonul turistic de iarnă 2015-2016, transmit reprezentanţii CJ Alba. Astfel, ei au cerut în permanență informații despre trasee și activități turistice, destinații, pensiuni, căi de acces și materiale promoționale.

Târgul de Turism al României a fost un eveniment organizat în parteneriat cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, cu Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc – FPTR, cu Organizaţia Patronală a Turismului Balnear – OPTBR, cu Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural – ANTREC și cu Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism – ANAT.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax