Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Judoka Alexandru Sibișan și Laura Bogdan de la CS Unirea Alba Iulia, din nou campioni naționali

Publicat

Judoka Alexandru Sibișan și Laura Bogdan, legitimați la Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia, au obținut titlul de campioni naționali la Campionatul Național Individual U 23, desfășurat în 10-11 mai 2024 la Izvorani.

Alexandru Sibișan a concurat la categoria de greutate – 90 de kilograme, acesta fiind un sportiv cu dublă legitimare (CS Unirea Alba Iulia/CSM Pitești).

Laura Bogdan, elevă a Liceului cu Program Sportiv Alba Iulia (director Daniela Mateica), a concurat la categoria de greutate – 48 de kilograme și ea fiind sportivă cu dublă legitimare (CS Unirea Alba Iulia/CSM Cluj-Napoca).

Rezultatele obținute de Sibișan Alexandru și Laura Bogdan demonstrează că munca asiduă, pasiunea pentru sport și dedicarea totală pot duce la realizarea visurilor și la obținerea succesului în competițiile de top. Acest succes reprezintă o confirmare a valorii și potențialului acestui club sportiv, care continuă să crească și să formeze campioni în diferite discipline sportive. Cei doi sportivi își continuă parcursul foarte bun din acest an. Sportivii secției de judo de la CS Unirea Alba Iulia sunt pregătiți de către profesorii Dinu Alin și Dinu Cristian.

Ambii sportivi au mai obținut rezultate foarte bune în acest an. Alexandru Sibișan a obținut medalii de aur la Campionatul Național de Judo Seniori și la Campionatul Național U21. Laura Bogdan a obținut medalii de aur la Campionatul Național U21 și la Campionatul Național U23, respectiv medalie de argint la Campionatul Național de Seniori.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax