Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Judoka CS Unirea Alba Iulia, Laura Bogdan, medalie de ARGINT la Cupa Europeană de Juniori

Publicat

Judoka CS Unirea Alba Iulia, Laura Bogdan, a obținut o nouă mare performanță – medalie de argint la Cupa Europeană de Juniori, după ce a învins sportive talentate din Italia și Ungaria, însă a pierdut finala în fața unei sportive din Franța. Competiția s-a desfășurat sâmbătă, 13 iulie, la Paks, Ungaria.

Judoka Laura Bogdan este elevă a Liceului cu Program Sportiv din Alba Iulia (director Daniela Mateica) și sportivă cu dublă legitimare – CS Unirea Alba Iulia/CSM Cluj-Napoca. Ea a concurat la categoria de greutate – 48 de kilograme.

Acest rezultat, foarte bun, nu este unul întâmplător. În acest an, Laura a mai obținut performanțe extraordinare pe plan internațional: Locul 2 la Cupa Europeană de juniori de la Sarajevo, locul 5 la Cupa Europeană de Juniori de la Graz, locul 2 la Cupa Europeană de Juniori de la Slovenj Gradec.

Sportivii secției de judo sunt pregătiți de către profesorii Dinu Alin și Dinu Cristian.

Performanțele remarcabile ale Laurei Bogdan demonstrează nu doar talentul său nativ, ci și dedicarea și pasiunea pe care le investește în judo. Aceste rezultate impresionante nu fac decât să confirme faptul că Laura este una dintre cele mai promițătoare tinere judoka din România.

Felicitări Laurei Bogdan pentru succesul de la Cupa Europeană de Juniori de la Paks! Eforturile și determinarea sa sunt exemple demne de urmat pentru toți cei care aspiră să atingă performanțe deosebite în sportul de performanță.

De asemenea, de menționat este că Alexandru Sibișan, un alt sportiv legitimat la CS Unirea Alba Iulia, a obținut locul 3 pe echipe și locul 5 la individual, la Campionatul European Universitar de Judo, desfășurat tot în Ungaria, în 11-12 iulie, el fiind și student la Universitatea din Pitești.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate