Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Judoka Laura Bogdan și Alexandru Sibișan de la CS Unirea, medalii de argint și bronz la Cupa Europeană de Juniori

Publicat

Judoka CS Unirea Alba Iulia, Laura Bogdan și Alexandru Sibișan, s-au clasat pe locurile 2 și 3 la Cupa Europeană de Juniori, obținând astfel medalii de argint și bronz la o importantă competiție internațională.

Cupa Europeană de Juniori s-a desfășurat în 29-30 iunie în Slovenia, la Slovenj Gradec. La competiție au participat sportivi valoroși din Elveția, Germania, Austria, Ungaria, Grecia, Ucraina, Franța, Serbia și alte țări din Europa.

Alexandru Sibișan (sportiv cu dublă legitimare – CS Unirea Alba Iulia/ CSM Pitești) a concurat la categoria de greutate – 90  de kilograme, în vreme ce Laura Bogdan (sportivă cu dublă legitimare CS Unirea Alba Iulia/ CSM Cluj-Napoca) a concurat la categoria de greutate – 48 de kilograme.

Laura Bogdan este elevă a Liceului cu Program Sportiv din Alba Iulia (director Daniela Mateica), liceu pe care l-a absolvit și Alexandru Sibișan.

Sportivii secției de judo din cadrul CS Unirea Alba Iulia sunt pregătiți de profesorii Dinu Alin și Dinu Cristian.

După succesul obținut la competițiile naționale, medaliile de la Cupa Europeană de Juniori vin să confirme calitatea și dedicarea sportivilor.

Reamintim că Alexandru Sibișan și Laura Bogdan obținuseră medalii de aur la Campionatul Național și Cupa României, competiții desfășurate în 22-23 iunie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate