Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Juniorii CS Unirea Alba Iulia au câștigat medalii de aur și argint la Campionatele Naționale de Atletism de la București

Publicat

Alexandra Cristea și Albert Zaharia, sportivi la CS Unirea Alba Iulia, au obținut medalii de aur și argint la Campionatele Naționale de Atletism, desfășurate sâmbătă și duminică (1-2 iulie), pe Stadionul Iolanda Balaș Soter din București.

Alexandra Cristea, pregătită de către antrenor Gabriel Avram, a obținut medalia de aur la Campionatul Național de Atletism, proba de 5.000 de metri, respectiv medalia de argint la proba 5.000 de metri marș.

Sportivă cu dublă legitimare (CS Unirea Alba Iulia/LPS Alba Iulia), Alexandra se află la prima medalie de aur la o probă de alergare, obținută după un ”finish” extraordinar: în ultimul tur, ea a reușit să-și devanseze concurentele cu 20 de metri, deși se afla în spatele lor la aproximativ această distanță.

Albert Zaharia, sportiv proaspăt legitimat la CS Unirea Alba Iulia și pregătit de către antrenoarea Mihaela Vlas, a obținut medalia de argint la proba de 5.000 de metri și s-a clasat pe locul 4 în proba de 3.000 de metri (probe de alergare).

CS Unirea Alba Iulia obține astfel la Campionatele Naționale de Atletism 3 medalii: una de aur și două de argint.

”Aceste rezultate de excepție nu ar fi fost posibile fără efortul susținut al antrenorilor și dedicarea părinților, care i-au sprijinit pe juniori în fiecare etapă a pregătirii și competiției. Este o dovadă clară că, atunci când există o echipă puternică și un suport adecvat, performanțele extraordinare devin posibile.

Pe lângă o formă fizică excelentă, sportivii au avut și o tehnică impecabilă și o concentrare deosebită, demonstrând că sunt capabili să facă față presiunii competiției și să performeze la cel mai înalt nivel.

Nu în ultimul rând, aceste performanțe sunt rezultatul unei munci asidue, a unei pregătiri intense și a unei determinări de fier. Felicitări!”, a transmis Daniela Moșneag – director CS Unirea Alba Iulia

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax