Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: L.A. Language Learning Centre Alba Iulia, unicul centru de învățare a limbilor străine din oraș. Cursuri speciale, şi în vacanţă

Publicat

L.A Photo Engleză, germană sau franceză? Oricare ar fi limba pe care ai vrea să o înveţi, trebuie să ştii că orice limbă străină învăţată aduce un plus carierei tale. Oamenii care ştiu mai multe limbi sunt apreciaţi şi au şanse mai mari de a fi avansaţi.

Învățarea unei limbi străine implică un amplu proces de dezvoltare personala, educaţie, bun gust și rafinament. Imaginează-ți că spui o frază frumoasă cu o pronunție perfectă și un accent corect, ce poate fi mai frumos?

L.A. LANGUAGE LEARNING CENTRE organizează cursuri de limbi străine (engleză, franceză și germană) pentru copii (începând cu vârsta de 4 ani) și adulți, pe tot parcursul anului, în grupuri organizate. La cerere, se pot organiza cursuri individuale (face-to-face) sau în grupuri mici, cu ritm propriu și programă proprie.

Oferă o gamă largă de cursuri de limba engleză, de la limba engleză pentru preșcolari, școlari până la engleza generală pentru adulți structurată pe nivele, teatru în limba engleză și club de conversație în această limbă.

Acordă o atenție deosebită și celor care doresc să învețe o limbă străină cu limbaj specializat. Oferî pachete special concepute pentru pentru persoane fizice și instituții, acoperind o gamă întreagă de specializări: afaceri, economie, domeniul medical, juridic și militar. Foloseşte pentru predare materiale moderne ale celor mai importante edituri străine (Cambridge University Press, Pearson Longman, Macmillan Heinemann, Oxford University Press, Hueber, Hachette,) dar și românești (Corint, Niculescu, Teora) incluzând mijloacele audio și video adecvate.

L.A Photo2 Pe perioada vacanței de vară organizează cursuri speciale pentru copiii care vor să petreacă câteva ore săptămânal într-o ambianță relaxantă în care se vorbește limba engleză sau germană. Aceștia vor descoperi prin conversație, joc de rol, exerciții de improvizație, elaborare de proiecte, teatru, lectură și ore predate după metode moderne, informaţii captivante și își vor consolida și îmbogăți cunoștințele generale. Prin activități interactive plăcute și explorări curajoase și incitante în cultura și civilizația engleză, americană și germană, copiii vor dobândi treptat un vocabular temeinic și îndemânare în utilizarea acestor limbi străine.

“Vă așteptăm cu drag să urmați cursurile Centrului nostru, într-o atmosferă plăcută și stimulantă, îndrumați de profesori entuziaști și dedicați, calificați pentru predarea limbilor străine și cu o amplă experiență”, transmit reprezentanţii centrului.

Detalii de contact: Calea Moţilor nr.5, Bl. S1, Sc. F, Ap. 11; telefon: 0744671532, 0752263635 și 0759046061.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax