Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: L-ați văzut? Un tânăr din Alba a plecat de la un complex turistic din Cluj și nu a revenit acasă. Poliția îl caută

Publicat

Un tânăr din județul Alba nu s-a mai întors acasă din 10 iulie, după ce a plecat de la un complex turistic din județul Cluj, unde era cazat. Poliția și familia îl caută.

Potrivit IPJ Cluj, vineri, 23 iulie, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 10 iulie, în jurul orei 15.00, DENES PAUL ALEXANDRU, în vârstă de 29 de ani, domiciliat în satul Căpâlna de Jos, comuna Jidvei, județul Alba, a plecat în mod voluntar de la un complex turistic situat în localitatea Someșu Rece, comuna Gilău, unde se afla cazat, însă până în acest moment, acesta nu s-a întors la domiciliu.

Dacă îl vedeţi, apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

SEMNALMENTE: înățime 1.85 m, aproximativ 80 kg, păr brunet, tuns scurt, ochi căprui.

La momentul plecării era îmbrăcat cu un maiou de culoare albă, pantaloni ¾ de culoare deschisă și șlapi.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre tânărul plecat voluntar, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax