Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: La Alba Iulia continuă demolarea garajelor aflate pe domeniul public. Sunt vizate 11 garaje din cartierul Cetate

Publicat

La Alba Iulia continuă acțiunea de demolare a mai multor garaje aflate pe domeniul public. Potrivit viceprimarului Emil Popescu, încă 11 garaje aflate pe strada Arnsberg vor fi demolate, în viitorul apropiat, urmând ca în locul lor să fie amenajate locuri de parcare pentru locuitorii din zona respectivă.

„Demolările unor astfel de construcții au început încă de anul trecut și sunt motivate de faptul că administrația locală nu a mai prelungit contractele de concesiune.

Potrivit legii, anterior demolării, proprietarii au primit înștiințări din partea Poliției Locale. Unii dintre cetățeni, cărora le mulțumesc, au demontat singuri aceste construcții. În celelalte cazuri, această operațiune a fost realizată de către Primărie.

Acțiunile de demolare vor continua și în perioada următoare. Voi reveni cu amănunte în acest sens, pe măsură ce înștiințările vor ajunge la proprietarii construcțiilor”, a scris viceprimarul Emil Popescu, joi, pe pagina de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Cornelia

    joi, 04.01.2024 at 14:16

    cine le-a dat dreptul sa le construiasca, nu ne spuneti?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax