Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: La Blaj începe construcția unui hipermarket Kaufland, pe un teren de 1,7 ha. Când ar putea fi deschis și cum va arăta

Publicat

Kaufland va deschide un hipermarket la Blaj. Anunțul a fost făcut joi de primarul municipiului, Gheorghe Valentin Rotar, care a transmis că în această săptămână a fost eliberată autorizația de construire, finalizarea acestuia fiind prevăzută pentru sfârșitul anului în curs.

Situat pe strada Iuliu Maniu, nr. 101, Hipermarketul Kaufland va fi o construcție cu parter și un etaj retras, practic un magazin mare și alte 4 spații destinate activităților comerciale, deservite de 230 locuri de parcare.

Suprafața terenului alocat investiției este de 17.506 mp, cu o suprafață construită de 5.174,99 mp și cu o suprafață destinată spațiilor verzi de 2.645,11 mp.

„Vreau să precizez că întârzierea lucrărilor nu a fost cauzată de Primăria Blaj.

Am primit asigurări că până la sfârșitul anului construirea Hipermarketului Kaufland va fi finalizată.

Vorbim de o importantă investiție privată, în valoare de aproape 28 milioane de lei, care, cu siguranță, va avea un mare impact economic și comercial și care îi va bucura pe blăjeni”, a mai explicat primarul municipiului Blaj.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax