Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

FOTO: La Câmpeni continuă lucrările pentru înlăturarea efectelor inundațiilor cauzate de ploile torențiale de marți

Publicat

Administrația locală din Câmpeni lucrează în continuare pentru înlăturarea efectelor inundațiilor cauzate de ploile torențiale de marți, 4 iulie.

„Din păcate, cu natura nu ne putem pune. Ploile torențiale de marți, 4 iulie 2023, au provocat inundații în mai multe zone ale orașului Câmpeni.

Pârâul Valea Caselor a ieșit din albie și a inundat străzile Transilvaniei și Dumbravei. Apa a intrat în gospodăriile oamenilor.

Cu ajutorul celor de la APA CTTA Alba – Sucursala Apuseni, a celor de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență, de la Secția de Pompieri Câmpeni, cu motopompe, am ajutat oamenii să înlăture pe cât posibil apa adunată, mâlul și alte efecte ale viiturii.

Se lucrează cu utilaje și la Drumul Comunal 96 care s-a surpat. Am cerut ajutorul Apelor Române care curăță albia Văii Caselor. Vor veni și alte utilaje care vor interveni pe drumul spre localitatea Certege.

Tot cu utilaje se intervine și pe Valea Bistrei.

Le mulțumesc tuturor celor care ne-au ajutat și ne ajută încă din după-amiaza zilei de 4 iulie și au fost alături de noi. Facem tot posibilul să remediem cât de repede, distrugerile provocate de viituri”, a transmis primarul Cristian Dan Pașca.

sursa, foto: Cristian Dan Pașca

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax