Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Lady Gaga, îmbrăcată de un designer din Alba Iulia. Vedeta a purtat o rochie creată de Diana Ilea

Publicat

Lady Gaga, una dintre cele mai apreciate artiste pe plan mondial, atât din punct de vedere muzical cât și vestimentar, a fost îmbrăcată de o albaiuliancă. În seara dinaintea premiilor Grammy, Gaga a purtat o creație Concepto realizată de tânăra designer din Alba Iulia, Diana Ilea. 

„Sunt mândră că Lady Gaga poartă această rochie galbenă pe care am creat-o pentru Concepto”, spune Diana Ilea.

Citește și VIDEO: Surpriză pentru Ionuț Fulea. O frumoasă marocancă i-a cântat o melodie în românește, de ziua numelui

„Gaga, în vârstă de 31 de ani, purta o rochie galbenă cu catarame în spate, o creație Concepto, pe care a completat-o cu trenci din vinil albastru, Dion Lee. A accesorizat cu cizme metalice și ochelari cu ramă largă”, scrie presa de peste ocean.

Diana Ilea (Dăian) este din Alba Iulia și este absolventă a Colegiului Național „Horea Cloșca și Crișan”. Pasiunea pentru modă, descoperită încă din liceu, după cum declară  pentru revista Aneta issue, au făcut-o să urmeze studiile la Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca, secția Modă. Și-a perfecționat studiile și în străinătate, mai excat în Spania unde a urmat un semetru din anii de studenție la Escuela Superior de Diseño de la Rioja, dar a făcut și numeroase cursuri de fashion și design.

Talentul nativ și munca au făcut-o să se remarce imediat. Colecția ei de diplomă, prezentată la gala UAD 2015 i-a adus premiul pentru cel mai bun styling, acordat de revista Beaumonde.

În prezent, Diana este designer în Cluj-Napoca, pentru Concepto și Rouad.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax