Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Lampioane în Piața Cetății, lansate de SM Speromax Alba, de Ziua Mondială a Persoanelor cu Scleroză Multiplă

Publicat

De Ziua Mondială a Persoanelor cu Scleroză Multiplă, tinerii SMart în parteneriat cu Asociaţia SM Speromax Alba au organizat, miercuri, de la ora 20.00, o lansare de lampioane în Piața Cetății. Evenimentul a fost parte din proiectul „Socializarea are prioritate“, finanţat de Fundaţia Comunitară Alba prin programul YouthBank.

Câteva zeci de lampioane, lansate în cinstea persoanelor cu sceroză multiplă, au colorat cerul miercuri seară, sub privirile albaiulienilor care se plimbau prin Piața Cetății din Alba Iulia.

Alături de aceștia, a apărut și Garda Romană de la Apulum, care, după un antrenament riguros în pregătirea Festivalului Roman din 29-30 iunie, a trecut prin Piață și i-a salutat ceremonios pe spectatori, cu deja bine cunoscutul „Roma Victor! Apulum Victor”.

Lansarea de lampioane a fost prilejuită de Ziua Mondială a Persoanelor diagnosticate cu Scleroză Multiplă. Programul YouthBank porneşte de la premisa că tinerii sunt o resursă pentru comunităţile locale şi încurajează iniţiativa civică, responsabilitatea şi asumarea de către tineri a rolului de lideri. Aceştia se implică în mod practic în acţiuni şi decizii locale, prin crearea şi utilizarea unui fond care susţine iniţiativele tinerilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax