Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Lăsat într-o baltă de sânge, în toaleta unui local din Alba Iulia. Victima îl cunoaște pe agresor: „E chel și are 1.80 metri”

Publicat

18945082_1479560025444147_280381184_nFără nicio explicație sau motiv, un bărbat din Alba Iulia a fost bătut până a rămas într-o baltă de sânge. Incidentul s-a petrecut duminică seara în jurul orei 21.30. Victima povestește că a intrat în toaleta unui local de pe Bulevardul Transilvaniei, moment în care cineva a început să-l lovească. Acesta spune că agresorul avea în mână o bucată de fier și l-a lovit până a căzut din picioare. În aceste momente, poliția efectuează cercetări pentru găsirea făptașului.

„Am fost până la Obelisc și înapoi, am intrat în local la toaletă, cu gândul să rămân, pentru a doua oară în aceeași zi, la un suc. După câteva secunde de la intrarea în toaletă, a intrat un individ tuns chel, în jur de. 1.80 m, și a început sa îmi aplice lovitură după lovitură în cap. Avea la mână ceva din fier. Nu a spus nimic, doar mă lovea. Am strigat după ajutor, ulterior a venit barmanul și a încercat să deschidă ușa, dar nu a reușit. Eram cu un amic, cred că ne urmărea deoarece era cu bicicleta și a lăsat bicicleta în fața localului și a intrat după mine în baie și m-a lovit din spate, fără să apuc să ripostez”, spune Nicodim Balosim.

Victima spune că îl cunoaște pe agresor din vedere.

„Îl cunosc din vedere, pentru că se plimba cu un amic de-al meu cu bicicleta zilele trecute. L-am întrebat și urmează să îl întrebe cei de la poliție pe amicul meu cine e, deoarece eu l-am întrebat pe Facebook și refuză să îmi spună”, mai precizează victima.

Potrivit IPJ Alba, poliția a fost sesizată duminică noaptea în jurul orei 23.00, de către Spitalul Județean Alba. S-a stabilit că bărbatula a fost agresat în toaleta unui local. În acest moment se fac cercetări pentru identificarea agresorului.

Nicodim nu înțelege motivul pentru care a fost agresat, mai ales că nu ar fi avut conflicte cu nimeni.

„Chiar nu am înțeles nici până în acest moment, deoarece nu am avut conflicte cu nimeni din oraș, nici nu obișnuiesc să cer bani împrumut sau să dau, prima dată am crezut că a făcut o confuzie. Cei de la poliție cred că l-a pus cineva să mă bată”, a mai spus albaiulianul.

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

4 Comentarii

4 Comentarii

 1. unu caruia i-ai dat teapa

  luni, 05.06.2017 at 18:23

  :)))
  balosin got what was coming to him.
  finally!

 2. Ardeleanu'

  miercuri, 07.06.2017 at 14:54

  Nu stiu cati cunosc, dar d-nul Balosin presteaza servicii foto-video la evenimente private, iar rezultatele muncii sale sunt dezastruase.
  O fi vre-un client nemultumit, care si-a vazut pozele/filmarea de la nunta si a ramas „surprins” de calitate.
  Marea mirare este ca omul are inca clienti….

  Sau vre-un tatic suparat ca maestrul Balosin circula cu viteza, (impreuna cu inca un zevzec) cu bicicleta prin parcul din cetate printre copii.

  Rozeta bat-o vina!…

 3. eusebiu

  luni, 12.06.2017 at 12:40

  Nicodin asta e o scursura a societatii…un ***** si un *****. Caracter de nimic si cei de la politie ar trebui sa se autosesizeze si cu magazinul lui online si pe urma sa se inintrebe de ce a fost batut. Bine nu sunt de acord cu ceea ce s a intamplat,nimeni nu ar trebui sa procedeze asa,insa Dzeu lucreaza prin oameni. Deci una peste alta nici o fapta fara ….efect.

 4. Anonim

  joi, 15.06.2017 at 11:19

  Nu a avut conflicte cu nimeni din oras? Ce sa mai vorbim. La cat de multi i-a dat teapa, nici nu ma mira acest fapt. Cand faci un rau, candva o sa ti se intoarca. Intr-un timp, acum ceva ani in urma, si eu stateam in „biroul” lui si eram gata sa il lovesc ( fiind domnisoara, apropo ), pentru ca m-a mintit cu bani. Dar l-am lasat cu Dumnezeu, si am zis ca totul ti se intoarce candva.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.


Publicitate

EVENIMENT

HOROSCOP 15-21 august: Schimbări în modul nostru de gândire și modul nostru de viață. Care va fi cea mai activă zi a săptămânii

Publicat

Din această săptămână multe vor începe să se schimbe! Mai întâi în modul nostru de gândire și apoi în modul nostru de viață!

Sfânta sărbătoare de Adormire a Maicii Domnului ne va aminti care ne este relația cu divinitatea și ziua de miercuri va aduce la suprafață multe! Cea mai activă zi  a săptămânii va fi 19 august și după ea vor începe schimbările cu fiecare zi care va trece! Atenție la haos în weekend și mai ales în seara zilei de Duminică!

Horoscop 15-21 august: Berbec

Ai probleme cu banii? Jupiter retrograd nu îți este nici el prieten prea bun? Fii sincer cu tine și privește atât în aparență cât și în profunzime.

Ai nevoie să te schimbi, pentru a trece la un nivel superior!

Horoscop 15-21 august: Taur

horoscop taur

Te îndoiești de tine și asta pare să fie consecința unor dezamăgiri la care singur te-ai predispus. Trebuie să te cunoști mai bine decât te-ai cunoscut până la acest moment.

Lucruri bune te așteaptă în viitorul apropiat!

Horoscop 15-21 august: Gemeni

horoscop gemeni

Marte va intra în zodia ta de Sâmbătă și va locui în energiile tale până la primăvara lui 2023. În tot acest timp ai multe de rezolvat! În primul rând trebuie să fii activ și constant.

Apoi vei descoperi alți pași din aproape în aproape. Posibil să trebuiască să miști lucrurile mai repede!

Horoscop 15-21 august: Rac

horoscop rac

Nu prea mai știi ce vrei! Trebuie să te aduni și să te uiți mai bine la scopurile tale.

Dacă vrei să te apuci de proiecte noi, ar fi momentul să le păstrezi secret pentru o perioadă!

Horoscop 15-21 august: Leu

horoscop leu

Sinceritatea te va ajuta să îți îndeplinești obiectivele, dar gelozia celor din jur nu pare să te ajute deloc!

Imaginea ta trebuie îmbunătățită pentru că nu te reprezintă deloc!

Horoscop 15-21 august: Fecioară

horoscop fecioara

Sfânta Maria din 15 Aug 2022 poate fi o zi grea pentru tine, mai ales dacă nu ai o bună relație cu divinitatea!

Ai nevoie de gânduri care vindecă și de proiecte profesionale importante!

Horoscop 15-21 august: Balanță

horoscop balanta

Lupte spirituale care te pot slăbi și lupte în cuplu care vor duce la despărțiri ulterioare!

Dacă vrei ca relația ta să dureze trebuie să înțelegi mai bine ceea ce se întâmplă!

Horoscop 15-21 august: Scorpion

horoscop scorpion

Relația ta de cuplu te supără în această săptămână.

Dar problema pare să fie la tine, ai nevoie să vezi unde greșești!

Horoscop 15-21 august: Săgetător

horoscop sagetator

Te repui pe picioare după o vară de încercări, începi să recapeți încrederea în tine!

Atenție la sănătate încă pentru o perioadă! Realizările vin prin forțe proprii și prin contracte noi.

Horoscop 15-21 august: Capricorn

horoscop capricorn

Cei dragi vor fi vulnerabilitatea ta în această săptămână. Atât familia, cât și prietenii!

Oare vei vedea nevoile sufletului și ale copilului din tine?

Horoscop 15-21 august: Vărsător

horoscop varsator

La tine acasă încă mai sunt energii care îți dau bătăi de cap.

Dacă nu te simți bine la tine acasă, atunci vei avea nevoie să faci ceva curățări!

Horoscop 15-21 august: Pești

horoscop pesti

Mentalitatea ta încă mai are piedici și ai nevoie de mai multă claritate. Trebuie să lași încăpățânarea și să vorbești deschis.

Conversațiile te vor ajuta să găsești răspunsul la multele ”de ce”-uri

Horoscop realizat pentru cititorii Alba24, de astrolog Maria Sârbu

Citeste mai mult
Publicitate

ADMINISTRATIE

Angajări la STAT: Posturi vacante în instituții publice din județul Alba. Condiții pentru candidați

Publicat

Mai multe posturi sunt vacante în această perioadă în instituții publice din județul Alba.

Candidații interesați de ocuparea acestora trebuie să îndeplinească unele condiții, privind studiile, vechimea de muncă și alte cerințe.

Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant, candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificările și completările ulterioare:

 • are cetățenia română, cetățenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor aparținând Spațiului Economic European și domiciliul în România
 • cunoaște limba română, scris și vorbit
 • are vârsta minimă reglementată de prevederile legale
 • are capacitate deplină de exercițiu
 • are o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza adeverinței medicale eliberate de medicul de familie sau de unitățile sanitare abilitate
 • îndeplinește condițiile de studii și, după caz, de vechime sau alte condiții specifice potrivit cerințelor postului scos la concurs
 • nu a fost condamnată definitiv pentru săvârșirea unei infracțiuni contra umanității, contra statului ori contra autorității, de serviciu sau în legătură cu serviciul, care împiedică înfăptuirea justiției, de fals ori a unor fapte de corupție sau a unei infracțiuni săvârșite cu intenție, care ar face-o incompatibilă cu exercitarea funcției, cu excepția situației în care a intervenit reabilitarea.

POSTURI VACANTE:

Spitalul Municipal Blaj

 • director medical

Condiții: medic specialist sau primar în specialitatea sănătate publică și management; absolvent al unui masterat sau doctorat în management sanitar sau managementul serviciilor de sănătate sau similar, organizat într-o instituție de învățământ superior acreditată; absolvent al unor cursuri de perfecționare în management sanitar sau managementul serviciilor de sănătate, avizate de Ministerul Sănătății în baza criteriilor de calitate stabilite prin ordin al ministrului sănătății.

Termen-limită de înscriere a candidaților: 31 august 2022, ora 12.00

Concurs: 5-8 septembrie 2022, ora 9.00 – test-grilă de verificare a cunoștințelor din legislația specifică postului; 6-8 septembrie 2022, ora 13.00 – susținerea proiectului de specialitate pe o temă din domeniul de activitate al postului; 7-8 septembrie 2022, ora 14.00 – interviul de selecție.

 • director financiar contabil

Condiții: absolvenți de învățământ universitar de lingă durată, cu diplomă de licență sau echivalentă în profil economic; cel puțin 2 ani vechime în specialitatea studiilor.

Termen-limită de înscriere a candidaților: 31 august 2022, ora 12.00

Concurs: 9 septembrie 2022, ora 9.00 – test-grilă de verificare a cunoștințelor din legislația specifică postului; 9 septembrie 2022, ora 13.00 – susținerea proiectului de specialitate pe o temă din domeniul de activitate al postului; 9 septembrie 2022, ora 14.00 – interviul de selecție

Relații suplimentare la Spitalul Municipal Blaj, Compartimentul R.U.N.O.S., Blaj, str. Poet Andrei Mureșanu nr. 16, jud. Alba, telefon 0258710941, int. 197.

Primăria Orașului Zlatna

 • psiholog practicant – Compartimentul Servicii Integrate din cadrul Direcției de Asistență Socială

Condiții: studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în specializarea psihologie; atestat de liberă practică emis de Colegiul Psihologilor din România în specialitatea psihologie clinică sau psihoterapie, treapta de specializare practicant; cunoștințe operare calculator; vechime în specialitatea studiilor – minimum 1 an; domiciliul stabil pe raza U.A.T. Oraș Zlatna.

Concurs: 5 septembrie 2022, ora 13.00 – proba scrisă; 8 septembrie 2022, ora 11.00 – proba interviu.

Detalii la Primăria Orașului Zlatna, Piața Unirii nr. 1 A, Județul Alba, telefon: 0258/856.337.

Primăria Comunei Câlnic

 • muncitor calificat (femeie de serviciu)

Condiții: absolvent de studii medii (absolvent de liceu cu sau fără diplomă de bacalaureat); permis de conducere categoria B: vechime în muncă de minimum 1 an; diplomă/certificat de calificare – diplomă/certificat de atestare profesională pentru femeie de serviciu.

Concurs: 1 septembrie 2022, ora 10.00 – proba scrisă; 6 septembrie 2022, ora 10.00 – proba practică; 8 septembrie 2022, ora 10.00: proba interviu.

Detalii la Primăria Comunei Câlnic, cu sediul în comuna Câlnic, nr. 20, județul Alba, telefon 0258/747.050, fax 0258/747.101.

Citeste mai mult
Publicitate

ACTUALITATE

ASTĂZI: Programul de circulație al autobuzelor STP în Zona Metropolitană Alba Iulia

Publicat

Luni, 15 august, Societatea de Transport Public SA Alba Iulia își adaptează programul de transport  în ziua sărbătorii de Sfânta Maria.

Programul de circulație al Societății de Transport Public S.A. Alba Iulia în Zonele Metropolitane 1-7 este astăzi program de duminică.

Autobuzele programate să transporte angajații societăților comerciale circulă normal, în funcție de programul de lucru stabilit anterior.

Informațiile referitoare la programul de circulație în zona tarifară 1 se pot obține de la dispeceratul STP, la numărul de telefon 0258/812826. Pentru informații legate de programul de circulație în zonele tarifare 2-7, călătorii pot apela Autogara STP, la numărul de telefon 0258/812967. De asemenea, informațiile sunt disponibile și pe site-ul www.stpalba.ro

Citeste mai mult
Publicitate

EDUCAȚIE

România, pe locul al doilea „all times” în Hall of Fame-ul Olimpiadei Internaţionale de Informatică, cu 123 de medalii

Publicat

România se află pe locul al doilea „all times” în Hall of Fame-ul Olimpiadei Internaţionale de Informatică, cu 123 de medalii, a anunţat duminică ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu.

„Un rezultat excepţional care urcă România pe locul al doilea „all times” în Hall of Fame-ul Olimpiadei Internaţionale de Informatică, cu 123 de medalii! Alexandru Luchianov (Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti), Luca Perju-Verzotti (Colegiul Naţional de Informatică „Tudor Vianu” din Bucureşti), Andrei-Robert Ion (Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti) şi Alexandru-Radu Todoran (Liceul Teoretic „Aurel Vlaicu” din Orăştie/jud. Hunedoara) = lotul olimpic de Informatică al României.

M-am întâlnit cu aceşti elevi fabuloşi, în urmă cu trei săptămâni, in aeroport, la întoarcerea de la CEOI2022, unde au câştigat tot ce se putea câştiga: 4 medalii + locul I pe echipe.

Acum, la Olimpiada Internaţională de Informatică (ediţia 2022 – Indonezia), în aceeaşi formulă, dar coordonaţi şi însoţiţi de prof. Marius Nicoli (Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti”) – Team Leader şi Andrei-Costin Constantinescu (ETH – Zurich, fost medaliat olimpic), au reuşit să strălucească din nou: 4 medalii, locul al doilea în Europa şi locul 8 în lume (din 90 de ţări participante)”, a scris Cîmpeanu pe Facebook.

Potrivit ministrului, se cuvin mulţumiri tuturor celor care, de-a lungul anilor, au făcut posibilă o astfel de performanţă: elevi, profesori, părinţi, fiind un efort structurat, conjugat, centrat şi orientat către excelenţă, un efort încununat de succes.

”Mulţumirile şi felicitările mele se îndreaptă spre toţi cei implicaţi în obţinerea acestor rezultate excepţionale! Mulţumiri Societatea pentru Excelenţă şi Performanţă în Informatică.

Încă o dată rezultatele de la această ediţie, pentru că merită ţinute minte:

 • Alexandru Luchianov (Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti) – medalie de aur
 • Luca Perju-Verzotti (Colegiul Naţional de Informatică „Tudor Vianu” din Bucureşti) – medalie de argint
 • Alexandru-Raul Todoran (Liceul Teoretic „Aurel Vlaicu” din Orăştie) – medalie de argint
 • Andrei-Robert Ion – medalie de bronz (Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti).
 • locul al doilea în istoria Olimpiadei Internaţionale de Informatică în clasamentul pe medalii
 • locul al doilea în Europa şi locul 8 în lume la ediţia curentă!”, a adăugat Sorin Cîmpeanu.

Sursă: Agerpres

Sursă foto: Sorin Cîmpeanu

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate

Statistici T5

Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax