Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Lăzăroiu, Tomac şi Papahagi au inaugurat sediul „Mișcării Populare” din Alba Iulia. Vezi cine este în conducerea organizaţiei locale

Publicat

YouTube video

Joi, la Alba Iulia s-a inaugurat sediul organizației județene a Partidului Mișcarea Populară, în prezenţa conducerii de la Bucureşti. Filiala condusă de deputatul independent Clement Negruț va funcţiona într-un imobil de pe strada Traian, nr. 10 şi are deocamdată 114 de membri cu adeziune, printre care trei sunt foști membri PDL de la Sebeș. La eveniment au fost prezenţi președintele Partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac, vicepreședintele Adrian Papahagi, secretarul general Cristian Petrescu, şi membrul fondator al Fundației Mișcarea Populară, Sebastian Lăzăroiu.

Printre invitaţii care au participat la evenimentul de inaugurare a sediului de joi s-au aflat: președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP), Eugen Tomac; vicepreședintele PMP, Adrian Papahagi; secretarul general al partidului, Cristian Petrescu; membrul fondator al Fundației Mișcarea Populară, Sebastian Lăzăroiu – consilier prezidențial; fostul ministru al Comunicațiilor, Valerian Vreme; coordonatorul filialei județene Hunedoara, Alexandru Lăutaru; președinta Organizației Femeilor PMP și coordonatoarea organizației din Argeș, Ruxandra Dragomir; președinta Organizației Femeilor PMP Satu Mare, Simona Dărăban; președinta organizației Satu Mare și coordonator al filialelor din nord-vestul țării, Laura Bota, dar şi deputatul Mihaela Stoica.

Partidul Mișcarea Populară este „o forță de dreapta credibilă care va lupta pentru prosperitatea țării”, a declarat președintele PMP, Eugen Tomac. În viziunea vicepreședintelui Adrian Papahagi „singurul partid relevant este Partidul Mișcarea Populară, care își asumă o tradiție”. „Suntem băsiști, restu sunt blatiști, pentru că avem un model în Băsescu”, a precizat acesta.

Potrivit secretarului general al Partidului Mișcarea Populară, Cristian Petrescu până în prezent la nivel național sunt înscriși 50.000 de membri, și alți 6.000 sunt membri cu adeziune.

Președinta Organizației Femeilor PMP, Ruxandra Dragomir a declarat că este proaspăt venită în lumea politică și consideră că „poate face politică bună, și de asemenea una de performanță atâta timp cât se bazează pe fairplay”.

În finalul întâlnirii președintele, Eugen Tomac a declarat că „ nu ne este rușine să spunem că suntem cei care vrem să ducem mai departe reformele lui Traian Băsescu”. Președintele Filialei Alba, Clement Negruț spune că îi așteaptă în cadrul organizației județene a Partidului Mișcarea Populară pe membrii „PDL care vor să facă o altfel de politică”.

Biroul județean interimar este format din preşedintele organizaţiei, Clement Negruţ, vicepreședinții Mircea Lămurean – medic, Ioan Bucur – inginer, Doru Fărcaș – jurist, George Costinaș – inginer, Ionaș Ion Lascu – inginer (Zlatna). Un alt membru al partidului este și președintele Fundației PAEM Alba, Vasile Bora. De asemenea, Negruț va ocupa și funcția de  secretar regional al zonei Centru.

YouTube video

YouTube video

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pipo

    joi, 26.09.2013 at 22:06

    As fi vrut sa vad o fata noua, gen Papahagi si la filiala din Alba dar se vede ca tot cu PDL -ul se iese la inaintare. Ierau cam multi acoperiti pe acolo. Maine poimaine o sa-l vedem si Potorica ca se inscrie la un post de conducere ca el numai cu functii din astea lucreza (adica doarme ca-n parlament). Sa le uram succes si sa speram ca astia mint mai putin si lasa justitia in pace.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax