Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Lecție deschisă de limba franceză, la Colegiul ”I.M. Clain” din Blaj, susținută de un voluntar din Franța

Publicat

voluntari francezi

Elevii claselor a IX-a şi a X-a, de la Colegiul Naţional ”Inochentie Micu Clain ” Blaj au avut vineri, 6 martie, șansa să participe la o lecție deschisă, de limba franceză susținută de un voluntar, Matthieu Caffin, din Franța. 

În cadrul unui proiect care se desfășoară la nivel zonal, în opt orașe, printre care și Blaj, doi voluntari francezi, încearcă să promoveze limba franceză. 

Promovarea se face prin ore interactive, la orele de limba franceză. Cei doi voluntari s-au aflat vineri, la mai multe școli din Blaj. 

Experiența elevilor din Blaj a fost una inedită și interesantă, deoarece mulți dintre ei nu au avut niciodată ocazia să vorbească cu un nativ francez. 

La Colegiul Naţional ”Inochentie Micu Clain”, Matthieu Caffin a susţinut, într-o atmosferă extrem de relaxată mai multe activități interactive în limba franceză. 

 Chiar dacă, la început, elevii au fost destul de rezervaţi în privinţa comunicării şi colaborării cu voluntarul francez, acomodarea a fost relativ scurtă, iar activităţile propuse au adus, inevitabil, întrebarea din partea acestora ”când se întorc voluntarii francezi ?”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax