Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Lectură în aer liber. Iubitorii de cărţi au ales să citească în parc

Publicat

Mai mulţi tineri albaiulieni au hotărât să petreacă ziua de duminică într-un mod diferit: prin lectură în aer liber. Adunaţi în parcul din faţa Catedralei din Cetate, în zona fântânii cinetice şi „înarmaţi” cu cărţi, aceştia au susţinut o sesiune de citit. Evenimentul a fost organizat de Asociaţia ”Never too Young” şi s-a dorit a fi un prilej bun pentru a scoate lumea din case.

„Într-o eră în care societatea pare să petreacă tot mai mult timp în mediul virtual, noi, Asociaţia Never Too Young readucem cărţile în mâinile oamenilor. Dorim, astfel, să creăm şi în Alba Iulia un cult al cititului în spaţiile publice”, au declarat organizatorii.

Tinerii s-au simţit bine în aer liber, citind cărţiile preferate. „Am ieşit în parc să citesc, să stau alături de alţi tineri dornici să împărtăşească această  plăcere de a citi. Nu am o preferinţă atunci când vine vorba de cărţi, îmi place să citesc orice, oriunde”, a declarat o participantă la acest eveniment.

”Pur şi simplu este un exemplu pentru tineri această ieşire în parc, este benefică din toate punctele de vedere, pe lângă faptul ca suntem în natură, putem să citim şi să atragem şi pe alţii alături de noi. Sunt mândru că am participat la această manifestare din parc, care îmi dă prilejul să stau alături de prieteni și să citesc”, a declarat un tânăr aflat la eveniment.

„Lecturi Urbane” este un proiect de implicare civică dezvoltat în peste 30 de oraşe din România, ce are ca scop promovarea lecturii în spaţiile publice, în mijloacele de transport sau acasă şi crearea unui model de a contribui la binele comunităţii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax