Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

FOTO: Lemn confiscat de Poliţie la Arieşeni. Administratorul unei firme, amendat pentru că nu avea acte corespunzătoare

Publicat

lemn confiscat

Aproape 10 metri cubi de material lemnos au fost confiscaţi în urma unui control al poliţiştilor şi silvicultorilor pe raza comunei Arieşeni. Menţiunile din documentele prezentate la control nu corespundeau cu realitatea.

Potrivit IPJ Alba, marţi, poliţiştii Postului de Poliţie Arieşeni, în timp ce desfăşurau o acţiune de prevenire a delictelor silvice împreună cu specialişti silvici  din cadrul Ocolului Silvic Gârda, au identificat cantitatea de 9,5 metri cubi de material lemnos, care era depozitată pe raza comunei, pentru care deţinătorul,  administrator al unei societăţi comerciale, a prezentat un aviz de însoţire secundar în care erau consemnate date care nu corespundeau cu realitatea.

Față de administratorul societăţii comerciale a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, conform Legii 171/2010 privind constatarea şi sancţionarea contravențiilor silvice, iar cantitatea de 9,5 metri cubi de material lemnos a fost confiscată și predată Ocolului Silvic Gârda.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax