Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Lemn confiscat de Poliţie şi Garda Forestieră, în comuna Vidra. Controale la gatere din Apuseni

Publicat

Aproape 70 de metri cubi de material lemnos au fost confiscaţi de poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Cîmpeni, în urma unor controale efectuat la instalaţii de prelucrare a lemnului din comuna Vidra.

Potrivit IPJ Alba, în 21 martie, polițişti Secției 9 Poliție Rurală Cîmpeni, împreună cu reprezentanți ai Gărzii Forestiere Județene Alba și specialiști silvici din cadrul Ocolului Silvic Abrud, au făcut verificări la doua instalații de prelucrare a materialului lemnos, situate în localitatea Vârtănești, comuna Vidra.

Cu ocazia controalelor, s-a constatat că proprietarul celor două instalaţii, un bărbat în vârstă de 67 de ani, deținea fără documente legale de proveniență 62 de metri cubi de cherestea și 7,3 metri cubi de buștean rotund din speciile molid și brad.

Faţă de acesta, a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, în conformitate cu prevederile art. 19 din Legea 171/2010 privind contravenţiilor silvice, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. zoro

    joi, 22.03.2018 at 12:48

    Praf in ochi domnilor nu se face nimic concret pentruca nu se vrea coruptie la toate nivelele!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax