Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „Les Elephants Bizzares” au fost „cireașa de pe tort” în cea de a treia zi a Festivalului „Play for May”

Publicat

A treia zi a festivalului „Play for May” a fost una din serile dedicate în special tinerilor. Cireașa de pe tort s-a numit „Les Elephants Bizzares” care au întreținut atmosfera cu multe piese electrizante, pe placul celor peste 300 de spectatori prezenți  în Spațiile RYMA.

Dacă vineri „Șuie Paparude” s-au lăsat așteptați aproximativ o oră,  nici „Les Elephants Bizzares” nu s-au lăsat mai prejos. Aceștia au intrat pe scenă undeva în jurul orei 21.30 şi au reușit să întrețină atmosfera cu numeroase piese care au convins tinerii să cânte, să danseze și să se distreze împreună.

Trupa  East Roots a fost următoarea care a urcat pe scena mare a Festivalului „Play for May”. Deși la începutul primei piese lumea prezentă nu s-a prea înghesuit să stea prea aproape de scenă, n-a trecut prea mult timp până când interpreții au animat spiritele. După nici trei melodii, în fața scenei erau strânși aproximativ 200 de spectatori.  Ritmul instrumentelor a fost cel care a asigurat atmosfera electrizantă a serii.

De la miezul nopții, cei prezenți au continuat petrecerea cu piesele celor de la „Astronaut Kru DJ’s: Djubei, Burner Green, Koko, Jigga & Mc St. Roots și Sorenson, trupe care au încântat spectatorii până la orele dimineții.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax