Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO | „Let`s Do It, Romania”: La Teiuş, 50 de elevi de la Liceul Teoretic au făcut curăţenie în mai multe zone din oraş

Publicat

Campania „Let’s Do It, Romania” s-a desfăşurat, sâmbătă, şi la Teiuş. Un număr de aproximativ 50 de elevi de la Liceul Teoretic s-au mobilizat şi au făcut curăţenie în mai multe zone din oraş, o acţiune prin care au demonstrat că înţeleg importanţa contribuţiei fiecăruia pentru un mediu înconjurător mai sănătos.

Campania desfăşurată sâmbătă la nivel naţional îndeamnă la respectul față de mediul înconjurător şi locurile în care ne desfășurăm activitatea, astfel că aproximativ 50 de elevi din Teiuş, din clasele V-XII, însoțiți de cadre didactice de la Liceul Teoretic Teiuș au răspuns la chemarea adresată. Zonele care au fost igienizate au fost stabilite în colaborare cu voluntari din Alba Iulia și cu Primăria orașului Teiuș.

„Profesorii au avut ocazia să aprecieze implicarea elevilor în activităţi de voluntariat, elevii au ȋnvățat că trebuie să contribuie fiecare la crearea şi menţinerea unui spaţiu public plăcut şi civilizat, iar comunitatea locală, ca principal beneficiar al acestui proiect, va conştientiza că ne e mai bine tuturor dacă ne respectăm unul pe altul şi ne implicăm fiecare în problemele oraşului”, transmit reprezentanţii Liceului Teoretic Teiuş.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax