Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Levi Polgar, ultamaratonistul care a alergat peste o mie de kilometri, pentru copiii grav bonavi, a primit diploma de „Campion al Aiudului”

Publicat

 levente polgar campion al aiudului Recent întors dintr-o cursă de peste o mie de kilometri organizată în scop caritabil, după care a stabilit un nou record naţional, ultramaratonistul Polgar Levente Ioan din Aiud a fost primit cu un eveniment-surpriză, organizat pe stadionul din oraş.

Numit ad-hoc „Aiudul recunoaşte campionii”, evenimentul s-a desfăşurat luni seara, pe Stadionul „Metalul” din oraş.

Ultamaratonistul Polgar Levente Ioan (Levi Polgar) a declarat, extrem de emoţionat, în faţa a sute de aiudeni, că această cursă extrem de dificilă nu a făcut decât să-l motiveze şi să-l pregătească pentru alte curse viitoare şi că este în continuare alături de Asociaţia „Little People” şi de copiii bolnavi de cancer.

Levi Polgar a primit din partea primarului Oana Badea şi a viceprimarului Helga Lorincz diploma de „Campion al Aiudului”, cu această ocazie.

Ultramaratonistul a stabilit un nou record naţional, alergând 1011 km în 14 zile. A traversat România de la est la vest, alături de bunul său prieten, Viorel-Florin Rimniceanu, care l-a însoţit pe bicicletă şi i-a oferit asistenţa tehnică necesară acestei curse. Cauza nobilă pentru care Levi Polgar „aleargă” este conştientizarea populaţiei privind ajutorul de care au nevoie copiii care suferă de boli grave.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax